TV lcd/plasma Samsung
Bedny, zesilovače, rádia, televize, videopřehrávače, audiosestavy
-
Re: TV lcd/plasma Samsung
nemám jak - zdroj na 12 nemámsolárník píše:Tak zkus na 12V jestli to pojede.
-
-
Re: TV lcd/plasma Samsung
Dobrý den,fugas píše:Dobrý den.
Děkuji za Vaši reakci.Nicméně na mém postoji se nic nemění.Pokud jde konkrétně o výrobky Philips,nezaznamenal jsem s nimi nikdy problémy.Ovšem v dnešní době se řídím při nákupu elektroniky výhradně cenou,protože stejně jako například u automobilů dle mého názoru došlo k jakémusi slití značek a tím i případných kvalit.
Pokud budu chtít stahovat,nebo kupovat obsah z internetu,využiji k tomu PC a případně jej připojím prostřednicvím kabelu k mé "hloupé" televizi.Za další mi k monitoringu mých zájmů a aktivit zvenčí a následnému vnucení reklamy bohatě stačí PC,nepotřebuji k tomu tedy žádný jiný spotřebič.
Pokud chci sledovat nějaký starší film(prostřednictvím pasivního vysílání),pustím si ho prostřednictvím přehrávače z flash disku a vyvaruji se tak další reklamní masáži.Pokud si chci zacvičit,vezmu si psa a zaběhám si v přírodě.
Hraní her je snad dobrou aktivitou pro lidi,kteří mají v životě vše důležité a konstruktivní hotovo,tak snad za sto let to zkusím.
Co je pro zákazníka dobře by si snad měl zákazník vybrat sám.Pokud se chcete vydat cestou,kterou ocením konkrétně já,začněte své výrobky konstruovat s možností AC/DC napájení a mé spotřebitelské srdéčko radostí zaplesá a matička Země vám též poděkuje.
S přáním hezkého dne ,nestandardizovaný spořebitel.
záleží na tom, na co budete televizi používat. Sledujeme postupný trend, kdy uživatelé stále více vyžadují, aby jejich televize měla něco navíc a na ten také reagujeme.
Nicméně jsme velmi vděční za Vaše připomínky a pokusíme se je zařadit do dalších modelů, pokud po nich bude poptávka.
Zdraví
Váš tým Philips
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 49 Odpovědi
- 4620 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od xmasin