Hybrid Rousínov
Hybridní elektrárny připojené do rozvodné sítě pro rodinné domy a bytové zástavby s možností plynulého řízení toku energie, popis, technické detaily, celkový výkon, fotografie.
-
Re: Hybrid Rousínov
Tak instalováno 36x290w na plocho, zapojeni 2x axpert VMIII PF1 5kw, baterky teď jen 300ah olova (musím se dokopat zajet pro další).... Zatim dobrý .... konstrukcí mám na dvoře hodně sundanýh a některé jsem ani nestihl dát na střechu než jsem změnil celou elektrárnu ...kdo bude potřebovat nějaké konstrukce na ploché střechy nechť se ozve.
10kw suntech, 2x 5kw axpert vm3
-
Dobry.. Dej nam foto at vidime jak to mas na strese. Info o zapojeni atp at jsi inspirace pro ostatni. P
Rozvadece menice atp. Dik V.
Rozvadece menice atp. Dik V.
-
Zapojení 9 v serii 2x na každej měnič, kotveno na kovových konstrukcích 9cm nad střechou, jsem zvědav jak to bude v létě s teplotou, foto přihodím jak něco rozumně vyfotím ....zatim nevím jestli chci být inspirace, abych spíše nebyl odstrašující příklad
-
Rymecka me dostala tak se doma flakam a furt cucim jak se mi balancuji safty
Nakonec moje elektrarnicka vypada takhle: 2x axpert 5kw, kazdej na jine fazi, doma to mam vydratovano tak aby na jednom bezely jen zarizeni s kratkodobou spotrebou aby vnoci prez nej nic neteklo a mohl vklidu spinkat zatimco druhej ma vsechny zasuvky kde jsou spotrebice i s malou spotrebou se standby rezimem, ten jede proste furt. Baterky 224ks saft lifepo od martina 14p16s Ale jelikoz menic umi back to grid jen po celych voltech a jen do 51v tak jsem je dneska preskladal na 15s abych mohl lepe ovladat.... 36ks 290w panelu naplocho. Balancovani od baterioveboxy.
Nakonec moje elektrarnicka vypada takhle: 2x axpert 5kw, kazdej na jine fazi, doma to mam vydratovano tak aby na jednom bezely jen zarizeni s kratkodobou spotrebou aby vnoci prez nej nic neteklo a mohl vklidu spinkat zatimco druhej ma vsechny zasuvky kde jsou spotrebice i s malou spotrebou se standby rezimem, ten jede proste furt. Baterky 224ks saft lifepo od martina 14p16s Ale jelikoz menic umi back to grid jen po celych voltech a jen do 51v tak jsem je dneska preskladal na 15s abych mohl lepe ovladat.... 36ks 290w panelu naplocho. Balancovani od baterioveboxy.
-
- Lokalita: Velké Popovice
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 9,3
- Kapacita baterie [kWh]: 30
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Pěkné, včetně uměleckého dojmu vlevo dole.
Tou instalací panelů "naplocho" míníš sklon panelů blízký nule? Z mé zkušenosti je to asi to nejlepší pro zamračenou zimu (pro slunce v zimě zase jih a kolmo nebo skoro kolmo).
Tou instalací panelů "naplocho" míníš sklon panelů blízký nule? Z mé zkušenosti je to asi to nejlepší pro zamračenou zimu (pro slunce v zimě zase jih a kolmo nebo skoro kolmo).
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Není hybrid jako hybrid?
od Plazivec » » v DC-AC měniče, střídače, invertory
Není hybrid jako hybrid?
- 15 Odpovědi
- 1676 Zobrazení