Zahoření fotovoltaických panelů na střeše garáží v Polkovicí
Problémy s vadnými panely, detekce závad, řešení závad, poškození panelů, zásah bleskem, nalezení vadného článku, vady z výroby, návrhy, prevence, opravy.
-
- Lokalita: severně od Brna
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 8kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 12kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Zahoření fotovoltaických panelů na střeše garáží v Polko
pokud by to někdo chtěl hrotit, tak musí dát i kovový vývodyky, a hlavně, vyměnit ten plastovej zámek za kovovej.
Rozvaděč s požární odolností vypadá jinak, je to zevnitř vyložený jakousi hmotou, a všechny panty a zámky jsou ocelový, prostupy kabelů zaplácaný jakousi divnohmotou...
Rozvaděč s požární odolností vypadá jinak, je to zevnitř vyložený jakousi hmotou, a všechny panty a zámky jsou ocelový, prostupy kabelů zaplácaný jakousi divnohmotou...
ostrov skoro 8kWp neustále ve stádiu zrodu: smartshunt(ex WBJR), MPPT150/45, MPPT 250/100(ex midnitesolar 150 clasic lite), 16S a různě P cca 340Ah Winston, MP II 5000,( ex Powerjack 8kW, ex samodomo cca 4kW). 48V DC rozvody a spotřebiče.
-
- Lokalita: okolí Mělníka
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 13000
- Kapacita baterie [kWh]: 15
Re: Zahoření fotovoltaických panelů na střeše garáží v Polko
Hrotit se dá všechno ale leze to pak do peněz. Pokud si mám ale koupit rozvaděč na půdu z plastu nebo z plechu a připlatit 500 tak nám jasno. Já třeba ještě rozvaděč dal na ležato a průchodky, ikdyz z plastu jsou tak z boku. Říkám se že když už by se tam něco dělo tak ten hořící a kapající plast alespoň neprotece přes průchodky samozřejmě kolem rozvaděče a pod ním cetris. Ještě chci dodělat měření teploty.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 688 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od JNDEJ
-
-