AXPERT KING II 5KW v 3 fázovom zapojení
Popis a ukázky samostatných ostrovních elektráren nepřipojených do rozvodné sítě s akumulací energie.
-
Re: AXPERT KING II 5KW v 3 fázovom zapojení
Zdravím vospolok, tak to mám odskúšané a všetko funguje ako má. Axpert King II v 3 fázovom zapojení ... Tak ak niekdo uvažuje kľudne do toho ...
-
A to vsetko je co? Trifazove motory do hvezdy, trojuhelniku, Hvezdy s vyvedenym stredem ?huco píše:Zdravím vospolok, tak to mám odskúšané a všetko funguje ako má. Axpert King II v 3 fázovom zapojení ... Tak ak niekdo uvažuje kľudne do toho ...
Zajima me to, protoze solar delam hlavne kuli dilne, kde mam 3F motory. Jsou do hvezdy, ale vyvedeny stred na N nemaji.
Takze premyslim, zda prodat 3 ks Axpert king II s paralelnimi kity a poridit DEYE SUN-12K-SG04LP3-EU a provozovat jej v ostrovnim rezimu.
Diky za re
-
- Lokalita: Kousek od Lysé nad Labem
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 46000
- Kapacita baterie [kWh]: 40
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Je to jedno. Svého času jsem u 3f motorů rovněž kombinoval Axpert s DS: https://forum.mypower.cz/viewtopic.php? ... rka#p70310
EPSolar 60 A/150 V ET6415N + 3x Isolar SM II (5 kW, 450 V, 80 A) + Axpert PIP 5048MS
-
Za mňa všetko: štandardná domácnosť, motory do hviezdy, preťaženie cez 5KW/menič návrat do normálu bez zásahu uživateľa. Trojuholník neviem, ten som neskúšal. Každopádne by som Axpety neskúšal v takýchto extrémoch.
Tak ako je uvedené v návode.
Tak ako je uvedené v návode.
-
- Lokalita: Horná Orava
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
huco idem sa ťa spýtať : Dá sa na noc 2 meniče Axpert King II v 3 f zapojení vypnúť na noc, alebo keď sa nepoužívajú ? Nevyhodí to ako chybu ?huco píše:Zdravím vospolok, tak to mám odskúšané a všetko funguje ako má. Axpert King II v 3 fázovom zapojení ... Tak ak niekdo uvažuje kľudne do toho ...
Plánujem väčšiu FVE 30 kWp. Mám 7 meničov Axpert King II a váham, či dať 6 ks do 3 f a 1 ks keď nie je odber a nejako to automaticky prepínať.
Nemusel by som ísť do 3 fáz, ale kvôli umývačkám riadu a nabíjanie EV 3 f by to bodlo.
8,64 kWp JJZ 12 % sklon, 24 x 360 Wp Longi Full Black , 3 x PIP 5048 MK na 1 f, Batéria Li-ion Tesla 12s - 40 kWh/ pracovný rozsah batérii 42 - 49 V
-
Zdravím kuli, pri zapojení axpertov do 3-fázovej prevádzky musia ísť všetky 3Ks. Ak nepotrebujete 3-fazovú prevádzku na roztočenie asyn. motorov tak ich zapojte iba paralelne a potom každú paralelnú skupinu môžete vypnúť na ktorejkoľvek fázi. Vypínať ich chcete kvôli ich spotrebe?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 41 Odpovědi
- 4780 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od FrantisekCa
-
- 3 Odpovědi