III. Sraz příznivců FV u Brna 8.6. 2019
Setkávání komunity fóra MyPower.CZ, minisrazy, srazy, megasrazy, oficiální i neoficiální akce, osobní sekání, diskuze ...
-
Re: III. Sraz příznivců FV u Brna 8.6. 2019
Youdo, ty máš strach, že tě republika pohltí? Možná se ochudíš o nečekané zážitky, nebo ti bude někdo ráno něco říkat a ty si nebudeš nic pamatovat. Rozmysli si to. Potomka dej do bejbiboxu, v neděli ho vyzvednes a jede se dom.youda píše:Já dorazím.
Přes noc se nezdržím, ale to asi nebude nikomu vadit, jelikož jak se teď furt přežírám, tak ve spánku vypouštím dost metanu.
PS: Budete někdo brát sebou potomky?
Jednoho budu mít na krku, tak jestli ho mám dovézt nebo si to zařídit nějak jinak.
-
KubisKV hlásil dvě polovičky hádám že jedna bude potomek pokud ne budu těžce závidět[/quote]
Závidět nemusíš, není to hezká vlastnost.
Beru psa a je kastrovanej. Potomka nechám asi doma. Když funguje Wi-Fi, můžu ho nechat doma klidně týden a po návratu ho najdu jako při odjezdu u PC.
Závidět nemusíš, není to hezká vlastnost.
Beru psa a je kastrovanej. Potomka nechám asi doma. Když funguje Wi-Fi, můžu ho nechat doma klidně týden a po návratu ho najdu jako při odjezdu u PC.
-
No nikdy sem netvrdil že mám jen hezké vlastnosti .
TOS mi připomněl ten vtip jak pospával učitelka ze školky na lavičce a všude kolem ní si hrají děti a přijde jeden z rodičů a zhrozen jí říká a to nebojíte že vám nějaké dítě uteče k té silnici? A učitelka s klidem povídá nebojím tam už není dosah WiFi
TOS mi připomněl ten vtip jak pospával učitelka ze školky na lavičce a všude kolem ní si hrají děti a přijde jeden z rodičů a zhrozen jí říká a to nebojíte že vám nějaké dítě uteče k té silnici? A učitelka s klidem povídá nebojím tam už není dosah WiFi
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sraz příznivců FV u Brna 24.6. 2017
od volente » » v Akce a srazy
Sraz příznivců FV u Brna 24.6. 2017
- 45 Odpovědi
- 7382 Zobrazení