Výběr měniče
Měniče stejnosměrného proudu na střídavý proud, porovnání účinnosti, ztráty, optimalizace použití měničů, střídače v UPS - záložní zdroje.
-
Re: Výběr měniče
A ty už máš fve a tímto ji chceš rozsirit nebo fve nemáš a hodil by se rovnou kombinovaný měnič
-
Na větší zahradě cca 10km od domu chci dát na střechu boudy 1-2 panely cca 250W, baterku Lion 18650 24V kolem 1kWh a měnič. Napájet z toho budu jenom rádio, čerpadlo malyš ve vrtu a zahradní čerpadlo (ne obě najednou). Vodu potřebuji jenom když je sucho = svítí sluníčko a tak 2-3x týdně. Proto si myslím, že budou stačit ty max. 2 panely. Panely dají řekněme 350W (budou ležet na ploché střeše) + zbytek z baterky, to by mohlo 2 hodiny zalévání vydržet, pak je čas 2 dny na dobití.
Teď tam tahám malou centrálu z Lidlu a už mě to nebaví.
Teď tam tahám malou centrálu z Lidlu a už mě to nebaví.
-
Takže chceš kombinovaný měnič nebo budeš míst sólo regulátor na baterkách a měnič vozit sebou kvůli krádeži
-
co tam tahat jenom 1Kw Box s baterek nabitej z domu ? Pokud se tam krade
FV 3,57 Kwp měnič GW3648D-ES bat 4x pylontech us2000 .FV 2 Kwp měnič GW5048 D-ES bat 3x pylontech us2000
-
Budu mít regulátor na dobíjení baterek a obyčejný měnič.
Zatím se tam za 6 let nic neztratilo, ale vzhledem k tomu, že je to na kraji obce, resp. až za cedulí obce, počítám i s touto možností. Proto tam nechci příliš drahé řešení. A vozit sem a tam nabitou baterku, to už můžu vozit dál tu centrálu.
Zatím se tam za 6 let nic neztratilo, ale vzhledem k tomu, že je to na kraji obce, resp. až za cedulí obce, počítám i s touto možností. Proto tam nechci příliš drahé řešení. A vozit sem a tam nabitou baterku, to už můžu vozit dál tu centrálu.
-
- Lokalita: Blansko
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Přidám se k tématu, neb aktuálně též hledám a vybírám...Dreambox píše:tak asi zkusím tento Fangpusun Studer Xtender Xtm4000-48.Má s ním někdo zkušenost.Co je jiného oproti originálu krom ceny? Našel jsem ho za 762 dolarů.
Vím, že je to dva roky staré, ale byl by prosím nějaký tip, kde to koupit?
Nejlépe třeba toto?
http://m.fangpusun.com/6000w-48v-inverter
Nebo cokoliv jiného z východního teritoria, za rozumný peníz, s výkonem kolem 5kW, 48V, čistý sinus, záloha DS?
Kdysi jsem měl v Kuřimi VMaxpower VMI-D3000. (multifitele.com) Běhá bez poruchy do dnes.
Dnes dělají nový typ...
https://www.alibaba.com/product-detail/ ... 7d8bLQgZUa
Další z těch, co se mi od pohledu líbí:
https://de.aliexpress.com/item/10050017 ... 3e5fWd62q7
ale 40k doprava je brutální...
Prostě uvítám tip, na něco ověřeného.
Díky všem.
M.
Marek Svoboda
Fyzikální zákony jdou velmi těžko obechcat, zvláště třeba ten Ohmův. Myslete na to, když se hrabete v elektrice.
oblíbená muzika: metal, folk, country
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 137 Odpovědi
- 9259 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Diablo1st
-
- 18 Odpovědi
- 2312 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od ZdZ
-
-
výber měniče 24V/2500-3000W
od mart.fish » » v Střídače, měniče napětí, invertory
výber měniče 24V/2500-3000W
- 23 Odpovědi
- 3443 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Gordog
-
-
-
FVE výběr měniče, baterie, přepínače sítí atd...
od Term » » v Plánované elektrárny
FVE výběr měniče, baterie, přepínače sítí atd...
- 12 Odpovědi
- 1815 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Diablo1st
-
-
- 14 Odpovědi
- 868 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bobo84