Externí U-f ochrana
Hybridní elektrárny připojené do rozvodné sítě pro rodinné domy a bytové zástavby s možností plynulého řízení toku energie, popis, technické detaily, celkový výkon, fotografie.
-
Externí U-f ochrana
Dobrý den,
mám dotaz ohledně použití extérní U-f ochrany u hybridní FVE. Není mi úplně jasné, kdy je možné použít integrované funkce střídače, a kdy je nutné použít externí síťovou ochranu. Viděl jsem, že v některých instalacích je u střídačů použita externí síťová ochrana, i když střídač má certifikát o splnění požadavků PPDS a RfG. Souvisí to nějak s výkonem střídače, kdy od určitého výkonu je nutná externí síťová ochrana nebo je to jinak?
Díky za odpověď.
mám dotaz ohledně použití extérní U-f ochrany u hybridní FVE. Není mi úplně jasné, kdy je možné použít integrované funkce střídače, a kdy je nutné použít externí síťovou ochranu. Viděl jsem, že v některých instalacích je u střídačů použita externí síťová ochrana, i když střídač má certifikát o splnění požadavků PPDS a RfG. Souvisí to nějak s výkonem střídače, kdy od určitého výkonu je nutná externí síťová ochrana nebo je to jinak?
Díky za odpověď.
-
- Lokalita: okolí Mělníka
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 13000
- Kapacita baterie [kWh]: 15
Re: Externí U-f ochrana
Mozna zalezi na zkusenosti firmy, jestli dany menic u distribuce projde nebo ne. Pro CEZ ochrany musi byt nastavitelne Mam U/f guard, a nastavil jsem si ho proaktivne prisneji nez je maximum udavane v ppds4. Podal jsem zadost a napsali mi, ze to musim nastavit na to jejich max Na vyjadreni ted cekam.
Dalsi faktor muze byt, jestli chces energii pordavat zpatky, protoze pak je myslim potreba HDO (cesky u/f guard to ma) pro rizeni a ty stridace to nemusi mit? Nevim.
Dalsi faktor muze byt, jestli chces energii pordavat zpatky, protoze pak je myslim potreba HDO (cesky u/f guard to ma) pro rizeni a ty stridace to nemusi mit? Nevim.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 788 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dumi
-
- 5 Odpovědi
- 513 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od willcz
-
- 7 Odpovědi
- 265 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od soami
-
-
Roční spotřeba energii externí(z DS atd)vs.vlastni (FVE,atd)
od NOPARasito » » v Ekonomika solárních systémů
Roční spotřeba energii externí(z DS atd)vs.vlastni (FVE,atd)
- 15 Odpovědi
- 1756 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od NOPARasito
-
-
- 2 Odpovědi
- 704 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od power192