zarove zinkování svařené konstrukce - máte zkušenosti ?
Montáže panelů na střechy, fasády, terasy, balkóny, konstrukce, háky, spojky, šrouby, upevnění, ukotvení, profily, odolnost proti povětrnostním vlivům
-
Re: zarove zinkování svařené konstrukce - máte zkušenosti ?
a že to uvnitř nebude natřený, tak to nevadí, aby to nevyrezlo zevnitř
Ostrov. Aktuálně v provozu 15 kWp 12+10+10 55°jih, 30kWh 48V + 3kWk 12V Lifepo4 a 2x Easun smp 5kW sfázovaný + 3x Must mppt 6kW + UPS 12V 500Va + 3F měnič 3x400V 6kW.
Nabíječka 1kW z generátoru. Elektro koltel 48V DC, 9kW 9 stupňů regulace. 750lt aku nádrž, 200l bojler. 3x split klima na topení a chlazení a samozřejmě automat na uhlí. Protože jsem Eko a Wegan v jedné osobě !
Nabíječka 1kW z generátoru. Elektro koltel 48V DC, 9kW 9 stupňů regulace. 750lt aku nádrž, 200l bojler. 3x split klima na topení a chlazení a samozřejmě automat na uhlí. Protože jsem Eko a Wegan v jedné osobě !
-
tak jsem to udělal celé z nerezu a nic jsem neřešil
Ostrov. Aktuálně v provozu 15 kWp 12+10+10 55°jih, 30kWh 48V + 3kWk 12V Lifepo4 a 2x Easun smp 5kW sfázovaný + 3x Must mppt 6kW + UPS 12V 500Va + 3F měnič 3x400V 6kW.
-
Kde jsi nakupoval a jaké nerezové profily jsi použil? Díky.
Štve mě, že hliník na burze jde dolů, ale cena AL profilů na FV roste. Zatím to vypadá, že použijí někde zmiňované latě 40x60 a dobře je natřu. Pokud bych je ještě zabalil do sdk profilu, opět natřel, tak to musí vydržet desetiletí.
Štve mě, že hliník na burze jde dolů, ale cena AL profilů na FV roste. Zatím to vypadá, že použijí někde zmiňované latě 40x60 a dobře je natřu. Pokud bych je ještě zabalil do sdk profilu, opět natřel, tak to musí vydržet desetiletí.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Máte někdo zkušenosti s tímto BMS z Aliexpressu ?
od solarnibaron » » v Li-ion 18650
Máte někdo zkušenosti s tímto BMS z Aliexpressu ?
- 2 Odpovědi
- 1093 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Soban
-
-
-
Stavěl tu někdo přístřešek z panelů? Jestli máte zkušenosti s těsněním.
od Miyuki » » v Konstrukce a upevnění
Stavěl tu někdo přístřešek z panelů? Jestli máte zkušenosti s těsněním.
- 19 Odpovědi
- 2288 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od ChlapeczDediny
-
-
-
Máte u hlavního jističe varování, že máte FVE s baterií?
od Miyuki » » v Legislativa a právo
Máte u hlavního jističe varování, že máte FVE s baterií?
- 17 Odpovědi
- 2503 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od microlan
-
-
- 0 Odpovědi
- 675 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od rottenkiwi
-
- 240 Odpovědi