Prodám sekačku na trávu
Nezařaditelné
-
Hecht 5040 5. sezóna
Tak jsem začal 5. sezónu s aku sekačkou Hecht 5040 (více viz vlákno výše, pořízena 5-2017). Vše ok, sekačka seká jak má, akumulátory stíhají a zatím v pohodě. Údržba jen ostření nože a běžné čištění. Na začátku sezóny pak ještě promazávání některý částí jako pojezd a spínače na rukojeti. Jinak ale pohoda, nízký hluk při sekání a žádný smrádek. A množství práce při údržbě v provnání se sekačkou na benzín zcela minimální.
-
Re: Prodám sekačku na trávu
Tak upřesňuji že po 5. sezóně (v roce 2021) začaly mít originální akumulátory Hecht 40V/4Ah problém s výdrží. V letošní 6. sezóně (2022) jsem si tedy koupil jeden nový a mám taky tři. Nicméně staré aku jdou rychle do kytek . Buď to vypadne na podpětí nebo na přehřítí sledovaného článku (NTC je na spodním čklánku...viz foto, který nevíce hřeje). Oprava a repas článků by možná šel, akupack je šroubovaný, ale muselo by se kuchat svary článků. Nicméně nový aku stojí cca 2490,- Kč, takže oprava se asi moc navyplatí. Nové aku také mají udělané lepší chlazení, takže by možná mohly vyržet déle. No uivdíme.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 35 Odpovědi
- 4240 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od ikovlabs
-
- 3 Odpovědi