Rozdíl Axpert VM IV a infinisolar V IV
Měniče Axpert
-
- Lokalita: Praha Západ
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 6000
- Kapacita baterie [kWh]: 24
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Rozdíl Axpert VM IV a infinisolar V IV
Ahoj,
snažím se zorientovat v rozdílnosti Axpert VM III a Infinisolar V III nebo Axpert V IV a Infinisolar V IV. Nikde nemůžu sehnat blokové vnitřní zapojení
Mám Axpert V III a tam chování znám. Zajímá mě jen OFF-Grid režim, i když docucávání v bypassu je fajn.
Parallelní zapojení nepotřebuji, plánuji dva na dvě fáze nezávisle. Jen za společné baterky 48V. PV mám 300V. (2x3kWp)
Přináší infinisolar nějaké výhody v ostrovním režimu? Má stejně fungující bypass?
Schema je pro VM III
snažím se zorientovat v rozdílnosti Axpert VM III a Infinisolar V III nebo Axpert V IV a Infinisolar V IV. Nikde nemůžu sehnat blokové vnitřní zapojení
Mám Axpert V III a tam chování znám. Zajímá mě jen OFF-Grid režim, i když docucávání v bypassu je fajn.
Parallelní zapojení nepotřebuji, plánuji dva na dvě fáze nezávisle. Jen za společné baterky 48V. PV mám 300V. (2x3kWp)
Přináší infinisolar nějaké výhody v ostrovním režimu? Má stejně fungující bypass?
Schema je pro VM III
2x 3kWp 2x 5kW 24kWh - Moje malá kumbálová: https://forum.mypower.cz/viewtopic.php?f=23&t=7587
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 1165 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od kodl69
-
- 6 Odpovědi