Zastropování cen na SPOTu
Nezařaditelné
-
- Lokalita: okolí Brna
Zastropování cen na SPOTu
Zdravím,
Změnou na zastropované ceny mi Armex poslal změnu smlouvy ze SPOTu na Fix, Fix je na 5kč (bez DPH) zastropovaným státem, ovšem na SPOTu jsou ceny okolo 2-3kč a osobně si ani nemyslím, že by průměrná cena přes zimu šla přes 5kč.
Je někdo v podobné situaci, kdy mu SPOT změnili na daný FIX? Můj dotaz zní, zda na cenový limit 5kč platí i na SPOTu, nevidím důvod platit 6kč permanentně, když se silovka pohybuje okolo těch 2-3kč.
Doufám že zde tento dotaz nevadí
Děkuji
Změnou na zastropované ceny mi Armex poslal změnu smlouvy ze SPOTu na Fix, Fix je na 5kč (bez DPH) zastropovaným státem, ovšem na SPOTu jsou ceny okolo 2-3kč a osobně si ani nemyslím, že by průměrná cena přes zimu šla přes 5kč.
Je někdo v podobné situaci, kdy mu SPOT změnili na daný FIX? Můj dotaz zní, zda na cenový limit 5kč platí i na SPOTu, nevidím důvod platit 6kč permanentně, když se silovka pohybuje okolo těch 2-3kč.
Doufám že zde tento dotaz nevadí
Děkuji
Tabulka LiFePO4 nkon.nl
// Aktualizovano 18.4.2024
MUST 5kW/48v PV1800 VHM
6,4kWh LiFePO4
3,4kWp 3s3p
// Aktualizovano 18.4.2024
MUST 5kW/48v PV1800 VHM
6,4kWh LiFePO4
3,4kWp 3s3p
-
Re: Zastropování cen na SPOTu
Nejsem v podobne situaci, ale prijde mi jako by Armex chtel proste co nejvice vydelavat. Slysel jsem reci, ze ERU bude proverovat a kontrolovat zpusob jakym dodavatel saje od statu kompenzace za drazsi nakoupenou energii . Vzhledem k tomu co ERU predvadel pri schvalovani velko-vykonovych FVE, tak mam pocit, ze budeme svedky novodobeho nejvetsiho tunelu v nasi bananove republice.
8.56 kWp - orientace JJV (160st.) sklon 23 st. - PERC, 72-half cut, bifacial
11 kW invertory - 2x Sorotec REVO II 5.5kW (aka Easun iGrid VE II 5.5kW) v paralelenim 1f zapojeni
33 kWh LiFePO4 baterie - cylindrical pack 100 AH a dve prismatic REPT 280 AH v 16-ti clankovem provedeni
plně elektrický dům, plná automatizace, 50+ ESP8266 + RPi, inteligentní vytěžovaní - samoučící prediktivní energetické rozvrhovaní
více v mém domovském vlákně zde
11 kW invertory - 2x Sorotec REVO II 5.5kW (aka Easun iGrid VE II 5.5kW) v paralelenim 1f zapojeni
33 kWh LiFePO4 baterie - cylindrical pack 100 AH a dve prismatic REPT 280 AH v 16-ti clankovem provedeni
plně elektrický dům, plná automatizace, 50+ ESP8266 + RPi, inteligentní vytěžovaní - samoučící prediktivní energetické rozvrhovaní
více v mém domovském vlákně zde
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 78 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od oscar