DEYE SUN-12k 48V 3-fáz. hybrid
Hybridní elektrárny připojené do rozvodné sítě pro rodinné domy a bytové zástavby s možností plynulého řízení toku energie, popis, technické detaily, celkový výkon, fotografie.
-
DEYE SUN-12k 48V 3-fáz. hybrid
Má někdo prosím vás zkušenosti s tímto hybridním měničem DEYE SUN-12k 48V 3-fáz. popřípadě DEYE SUN-10k 48V 3-fáz. ???
Nikde jsem nenašel recenze na tyto měniče. Mám jednofázovou hybridní elektrárnu (kterou jsem zhotovil svépomocí) a potřebuji třífázovou. Důvodů proč tří fázovou je víc. Jeden z důvodů je, že potřebuji nabíjet elektromobil 11kW. Další důvod který brzy nastane je ten, že pořídím tepelné čerpadlo. Na střeše mám 22 panelů (280kWp) a 6ks baterie Pylontech 2000B. Baterie jsou hlavní důvod proč sháním měnič na 48V.
Díky za každou odpověď a radu.
Nikde jsem nenašel recenze na tyto měniče. Mám jednofázovou hybridní elektrárnu (kterou jsem zhotovil svépomocí) a potřebuji třífázovou. Důvodů proč tří fázovou je víc. Jeden z důvodů je, že potřebuji nabíjet elektromobil 11kW. Další důvod který brzy nastane je ten, že pořídím tepelné čerpadlo. Na střeše mám 22 panelů (280kWp) a 6ks baterie Pylontech 2000B. Baterie jsou hlavní důvod proč sháním měnič na 48V.
Díky za každou odpověď a radu.
-
Re: DEYE SUN-12k 48V 3-fáz. hybrid
Neviem ako máte odsledovanu spotrebu, ale pri tých 6 kWp a uvažovať nad pripojením k tepelnemu čerpadlo?
Veď v zime je výroba mizivá.
Ja chcem 20 kWp na streche, a viem, že cez zimu mi to isto plne nepostačí ani keď sa budeme snažiť, nie to ešte uvažovať nad kúrením domu z FVE.
1f wallboxy sú na 7,2 kW.
Možno existuje aj možnosť viac kW, ale som to ešte nezistoval, no u tých inštalovaných 6kWp a batérie 15 kWh nechápem potrebu 11 kW wallboxu a ešte taký investíciu do meniče
Veď v zime je výroba mizivá.
Ja chcem 20 kWp na streche, a viem, že cez zimu mi to isto plne nepostačí ani keď sa budeme snažiť, nie to ešte uvažovať nad kúrením domu z FVE.
1f wallboxy sú na 7,2 kW.
Možno existuje aj možnosť viac kW, ale som to ešte nezistoval, no u tých inštalovaných 6kWp a batérie 15 kWh nechápem potrebu 11 kW wallboxu a ešte taký investíciu do meniče
-
Prosím vás.
Potřebuji reference o střídačích od DEYE.
Děkuji.
Cipis: Nahoře děkuješ za každou odpověď a radu a teď se ti to nelíbí ... Pravděpodobně sis spletl fórum, tady dostaneš odpověď i na to, na co se neptáš, protože tu děláme všechno sami a od svých slepých cest a blbostí se snažíme ostatní uchránit.
Potřebuji reference o střídačích od DEYE.
Děkuji.
Cipis: Nahoře děkuješ za každou odpověď a radu a teď se ti to nelíbí ... Pravděpodobně sis spletl fórum, tady dostaneš odpověď i na to, na co se neptáš, protože tu děláme všechno sami a od svých slepých cest a blbostí se snažíme ostatní uchránit.
-
Ještě jsem zapoměl dodat, že pokud instaluji tento měnič od DeYe tak přidám dalších 6kWp v solárních panelech.
-
Mám 10k variantu a chodí dobře, nebál bych se k němu připojit i víc než 12kWp panelů, má proudové omezení na vstupu, s tím, že si vezme maximum 13kW DC.
Pokud ale chceš využívat plných 11kW AC v nabíječce pro BEV, tak tam nemáš žádnou výkonovou rezervu, tažke buď musí nabíječka být "chytrá" a brát jenom zbytkový výkon / nebo musíš být přifázovaný k distributorovi / nebo musí jet nabíječka na nižší výkon, který tam "odhadem" nastavíš.
Poté co jsme pořídili BEV tak bych potřeboval, aby svítilo tak do půlnoci
Pokud ale chceš využívat plných 11kW AC v nabíječce pro BEV, tak tam nemáš žádnou výkonovou rezervu, tažke buď musí nabíječka být "chytrá" a brát jenom zbytkový výkon / nebo musíš být přifázovaný k distributorovi / nebo musí jet nabíječka na nižší výkon, který tam "odhadem" nastavíš.
Poté co jsme pořídili BEV tak bych potřeboval, aby svítilo tak do půlnoci
-
Díky za příspěvek.
Už jsem pořídil DEYE SUN-10k 48V.
Už jsem pořídil DEYE SUN-10k 48V.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-