Hliníkové pásoviny, různé délky a šířky
Máte k dispozici nabídku na výhodný nákup, ale prodejce tuto výhodnou nabídku poskytuje jen při větším odběru? V tomto tématu je možné se dohodnout ve více lidech a po dohodě více zájemců provést hromadný nákup.
-
- Reputace: 100
- Lokalita: Okolí Pardubic
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 10120
- Kapacita baterie [kWh]: 13,4
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Hliníkové pásoviny, různé délky a šířky
Ahoj solárníci
V práci předělávají komplet elektroinstalaci ve starém halovém areálu. Dnes jsem našel v rohu areálu dost slušnou hromadu s pásovinami různých šířek a délek ze starých velkých skříňových rozvaděčů Je to k něčemu? Napadlo mě zda by to třeba nebylo využitelné na sběrny baterií atd... Pokusím se další dny vyfotit. Pokud by byl zájem asi by nebyl problém nějaký den po práci to rozebrat a rozposílat po zájemcích. Vypadá to že je na vyhození ale radši se ještě poptám než to případně sbalím pokud je to tedy využitelné.
V práci předělávají komplet elektroinstalaci ve starém halovém areálu. Dnes jsem našel v rohu areálu dost slušnou hromadu s pásovinami různých šířek a délek ze starých velkých skříňových rozvaděčů Je to k něčemu? Napadlo mě zda by to třeba nebylo využitelné na sběrny baterií atd... Pokusím se další dny vyfotit. Pokud by byl zájem asi by nebyl problém nějaký den po práci to rozebrat a rozposílat po zájemcích. Vypadá to že je na vyhození ale radši se ještě poptám než to případně sbalím pokud je to tedy využitelné.
MUST 3KW 80A MPPT 24V/ 3,75kWp stringy 5s3P 200wp + 5s1P 150wp. 2 měnič MUST 3KW 80A MPPT 24V 6370Wp stringy 2S4P 400wp bifacial + 2S1P 410wp + 2S3P 395wp Baterie 13,4KWh lifepo4 (2X 8S 280Ah EVE), Celek tedy 10120Wp
-
- Moderátor
- Reputace: 645
- Lokalita: blízko Brna
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 13+ kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 30+7
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Hliníkové pásoviny, různé délky a šířky
Samozřejmě se to hodí, viz. moje FVE
A co se týče sebrání, tak opatrně, jako ono v Barku za to také něco dostaneš, takže to má furt hodnotu a je to majetek firmy. Nehledě na případné prokázání ekologické likvidace. Třeba to má ve smlouvě instalační firma.
Jinak si myslím, pokud pořešíš "to papírování", tak by lidé mohli mít zájem.
A co se týče sebrání, tak opatrně, jako ono v Barku za to také něco dostaneš, takže to má furt hodnotu a je to majetek firmy. Nehledě na případné prokázání ekologické likvidace. Třeba to má ve smlouvě instalační firma.
Jinak si myslím, pokud pořešíš "to papírování", tak by lidé mohli mít zájem.
13,38 kWp: 9850 Wp Jih, 2040 Wp Východ, 1490 Wp Západ
Regulátory Epever a Victron
Phoenix 5 kVA + MP 24/5000 (můj byt + wifi/kamery/atd. + máti byt)
MP2 24/5000 vytěžování do akumulačních kamen
Epever 3kW vytěžování do bojlerů + žebříky
1 kW "nabíječka" 24 V
31 080 Wh staré olovo 7 488 Wh Li-Ion
záloha čerpadla ve sklepě MP12/3000/120-16 + 100Ah 12V monbat
Modře píši jako moderátor, černě jako člen.
Regulátory Epever a Victron
Phoenix 5 kVA + MP 24/5000 (můj byt + wifi/kamery/atd. + máti byt)
MP2 24/5000 vytěžování do akumulačních kamen
Epever 3kW vytěžování do bojlerů + žebříky
1 kW "nabíječka" 24 V
31 080 Wh staré olovo 7 488 Wh Li-Ion
záloha čerpadla ve sklepě MP12/3000/120-16 + 100Ah 12V monbat
Modře píši jako moderátor, černě jako člen.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek