SEMS portál odstránenie elektrárne
Hybridní elektrárny připojené do rozvodné sítě pro rodinné domy a bytové zástavby s možností plynulého řízení toku energie, popis, technické detaily, celkový výkon, fotografie.
-
- Lokalita: Dubova
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 7360
- Kapacita baterie [kWh]: 0
SEMS portál odstránenie elektrárne
Dobrý deň mám problém že som v app. SEMS odstránil moju elektráreň a vôbec neviem ako ju mám znova nastaviť… striedac je registrovaný a teda neviem znova prihlasit. Stretol sa s tým niekto?
-
- Lokalita: Zlaté Hory / Olomouc
- Výkon panelů [Wp]: 3600
- Kapacita baterie [kWh]: 16
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: SEMS portál odstránenie elektrárne
Nesouhlasíš s podmínkami no tak se musíš obrátit na svého správce FVE!!!!Souhlasím s podmínkami fóra: NE
3,6kWp | 2x MUST PV18-3024 VHM, 3kW/24V | 16kWh
-
neviem ako sa to nastavilo ,, nesúhlasím s pod. Fóra”to by som tu nebol. prihlásil som sa a teda súhlasím s podmienkami ale je to tu nejaké chaoticke. v jedinom vlákne sok dostal upozornenie a už mám reputáciu -4 všetko milý ľudkovia…
-
- Site Admin
- Lokalita: blízko Plzně
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 5840
- Kapacita baterie [kWh]: 28
Gaspi, nastavilo se to jednoduše tak jak jsi to vybral a viditelně z tvého příspěvku i správně.
Lidi kteří nečtou a jen klikají, často ani neví co zaklikají a pak se diví.
Uvedl si, že nechceš prodávat energii a využít dotace. To je chválihodné a správné.
V druhé otázce, zda souhlasíš s podmínkami už je to horší. Možná jsi je i četl, a na otázku špatně odpověděl. Ale příspěvek potvrzuje to, že s nimi nesouhlasíš.
Nebo máš svůj GoodWe střídač v nějakém bezpřetokovém ne-ongrid režimu?
To nevíme. Svoji elektrárnu jsi nám tu nepředstavil.
Na mě to dělá dojem, dodavatel co mi to instaloval na mě kašle a já chci mít přehled kolik vydělávám na prodeji a tím že jsem si to smazal tak nemám a nevím co s tím. Tak se zeptám na fóru.
Je to jinak? Obhaj se, odpověď na otázku v registraci ti dokážu opravit.
Lidi kteří nečtou a jen klikají, často ani neví co zaklikají a pak se diví.
Uvedl si, že nechceš prodávat energii a využít dotace. To je chválihodné a správné.
V druhé otázce, zda souhlasíš s podmínkami už je to horší. Možná jsi je i četl, a na otázku špatně odpověděl. Ale příspěvek potvrzuje to, že s nimi nesouhlasíš.
Nebo máš svůj GoodWe střídač v nějakém bezpřetokovém ne-ongrid režimu?
To nevíme. Svoji elektrárnu jsi nám tu nepředstavil.
Na mě to dělá dojem, dodavatel co mi to instaloval na mě kašle a já chci mít přehled kolik vydělávám na prodeji a tím že jsem si to smazal tak nemám a nevím co s tím. Tak se zeptám na fóru.
Je to jinak? Obhaj se, odpověď na otázku v registraci ti dokážu opravit.
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
-
Tak vo sa predstavenia týka tak v apríli 2023 na strechu hodili 16ks FTV panelov a striedac Goodwee. Som bez batérii a fungujem na virtuálnej batérii od ZSE. Celý proces spustenia VB od ZSE trval do 16.06.2023 kedy som konečne mohol ,,dzugnut “ istič a začať FTV využívať a od 01.07. S aktívnou VB od ZSE.
Aplikácia SEMS fungovala a pozeral som aktuálnu výrobu a pekne grafy výroby posledných dni… jedného dňa som omylom dal v pravom hornom rohu + a tam som nečítal a klikov odhlásiť a odhlásil som elektrárnu a teraz ani cez app a web SEMS nevidím svoju FTV. Firme som pisal ale zatiaľ som nedostal odpoved a teda som skúšal fórum.
Podmienky som nečítal nakoľko som bral že to je klasika… nenadávam , neurážať nepropagovat atd… ak sa dá tak kľudne zmeňte že s podmienkami súhlasím ak nie tak ….
Nie som odborník tak veľa rad neposkytnem ale skôr dúfam že dostanem poradene…
Viem aký je rozdiel medzi panelom FTV a na solárnym kolektorom…
Aplikácia SEMS fungovala a pozeral som aktuálnu výrobu a pekne grafy výroby posledných dni… jedného dňa som omylom dal v pravom hornom rohu + a tam som nečítal a klikov odhlásiť a odhlásil som elektrárnu a teraz ani cez app a web SEMS nevidím svoju FTV. Firme som pisal ale zatiaľ som nedostal odpoved a teda som skúšal fórum.
Podmienky som nečítal nakoľko som bral že to je klasika… nenadávam , neurážať nepropagovat atd… ak sa dá tak kľudne zmeňte že s podmienkami súhlasím ak nie tak ….
Nie som odborník tak veľa rad neposkytnem ale skôr dúfam že dostanem poradene…
Viem aký je rozdiel medzi panelom FTV a na solárnym kolektorom…
-
- Lokalita: Praha
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Tady jseš špatně. Najdi si na FB kteroukoliv skupinu o FVE. Tam jsou všechny plné lidí, co mají dotační FVE a hned po zaplacení naně firmy zvysoka ....., tak chtějí, aby jim někdo zadarmo vyřešil problémy, za které dostal nasypáno někdo jiný.
10kWp JJZ, 3x SmartSolar 150/85, 3xVictron MP II 5kVA v paralelním režimu, Smartshunt, Cerbo GX, 16x400Ah LiFePO4 s JK BMS B2A24S20P + JK BMS Invertor
-
- Lokalita: MY, SR
- Výkon panelů [Wp]: 10200
- Kapacita baterie [kWh]: 15
Všetko by sa malo dať nastaviť na SEMs portále v karte Management. Najprv si treba vytvoriť Plant Setup (ak ešte nie je vytvorené) a potom pridať Devices.Gaspi píše:Dobrý deň mám problém že som v app. SEMS odstránil moju elektráreň a vôbec neviem ako ju mám znova nastaviť… striedac je registrovaný a teda neviem znova prihlasit. Stretol sa s tým niekto?
Victron ESS AC Coupling:
2,75kWp on-grid + 3,3kWp a 4,15kWp RS450/100 + MP2 5kVA + 17x280Ah + JK BMS
-
Diablo1st píše:Všetko by sa malo dať nastaviť na SEMs portále v karte Management. Najprv si treba vytvoriť Plant Setup (ak ešte nie je vytvorené) a potom pridať Devices.Gaspi píše:Dobrý deň mám problém že som v app. SEMS odstránil moju elektráreň a vôbec neviem ako ju mám znova nastaviť… striedac je registrovaný a teda neviem znova prihlasit. Stretol sa s tým niekto?
Dakujem za radu. Plant už bola vytvorená a fungovalo to kým som ju neodstránil. Skúšal som ako píšeš a nešlo to… buď striedac je registrovaný alebo ma nepustilo cez lokalitu.
-
- Lokalita: MY, SR
- Výkon panelů [Wp]: 10200
- Kapacita baterie [kWh]: 15
Manuál pre Sems portál nevie pomôcť?
Potom už len inštalačná firma alebo priamo Goodwe support.
Victron ESS AC Coupling:
-
Manuál nič, firma oslovená a budem och ešte otravovať a suport som neskúšal… ďakujem za odpovede. Myslel som že niekto už podobný problém riešil ale asi som prvý kto si vymazal plant a pritom je to také ľahkéDiablo1st píše:Manuál pre Sems portál nevie pomôcť?
Ešte raz Dakujem a FB nemám a nechcem
-
- Site Admin
- Lokalita: blízko Plzně
- Výkon panelů [Wp]: 5840
- Kapacita baterie [kWh]: 28
Na toto téma tu moc odpověďí nedostaneš. Většina co tu je, tak neprodává a vyrobenou energii si zužitkuje a tak s tímto třeba nemá vůbec zkušenosti.
"a pritom je to také ľahké" - pak nechápu proč se tu na to ptáš? když je to tak lehké
"a pritom je to také ľahké" - pak nechápu proč se tu na to ptáš? když je to tak lehké
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
-
Ľahkým som myslel vymazať plant z tej app SEMS… predtým som videl pekne aktuálnu výrobu spolu s celkovou výrobou a ,,ľahko som vymazal plant” a už nevidím nič…lzahradil píše:Na toto téma tu moc odpověďí nedostaneš. Většina co tu je, tak neprodává a vyrobenou energii si zužitkuje a tak s tímto třeba nemá vůbec zkušenosti.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 2738 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Maros505
-
- 6 Odpovědi
- 7942 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Hochmi
-
- 1 Odpovědi
- 1566 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od cipis
-
-
GoodWe + panely na jih - prosba o graf ze SEMS :)
od Shaim » » v Automatizace, měření, statistiky
GoodWe + panely na jih - prosba o graf ze SEMS :)
- 3 Odpovědi
- 713 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Soban
-
-
- 32 Odpovědi
- 4064 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od hurvayz