nový vzhled fóra
Novinky na MyPower.CZ, podpora, návrhy, nápady, náměty, stížnosti ...
-
- Lokalita: okolí Mělníka
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 13000
- Kapacita baterie [kWh]: 15
nový vzhled fóra
Kdyz uz dloubeme do designu ... dost me prudi na mobilu tohle na obrazku
Vedle hamburger menu, na ktery musim klikat kdyz chci neprectene prispevky, tak vedle je FAQ a kontaktovani. Na to jsem nikdy klikat nemel potrebu ale trefit prstem ten burgr je teda problem. Neslo by ty faq a kontakt dat do toho hamburgeru? Co to zkousim tak na nektere rozliseni to vypada ze to tam i je.
Vedle hamburger menu, na ktery musim klikat kdyz chci neprectene prispevky, tak vedle je FAQ a kontaktovani. Na to jsem nikdy klikat nemel potrebu ale trefit prstem ten burgr je teda problem. Neslo by ty faq a kontakt dat do toho hamburgeru? Co to zkousim tak na nektere rozliseni to vypada ze to tam i je.
-
- Site Admin
- Lokalita: blízko Plzně
- Výkon panelů [Wp]: 5840
- Kapacita baterie [kWh]: 28
Re: nový vzhled fóra
tohle by se mělo zobrazit při rozlišení s šířkou větší jak tuším 700px, jinak je schované v rámci rychlých odkazů.glottis píše: ↑čtv pro 28, 2023 10:53 am Kdyz uz dloubeme do designu ... dost me prudi na mobilu tohle na obrazku
2023-12-28_105033.png
Ale pravda je, že "Kontaktujte nás" je i dole na stránce, tak tam hodím i FAQ a z vrchu lze odebrat.
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]
-
- Lokalita: Lašská brána Beskyd
- Výkon panelů [Wp]: 6kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 20kWh
Re: nový vzhled fóra
Začal jsem využívat systém záložek. Je to super věc. Informací už je zde opravdu hodně. A tak si dělám takový svůj seznam pro mne důležitého. Můžu se do seznamu záložek samozřejmě dostat přes uživatelský panel. Ale není nějaká rychlejší cesta?
SkyFVE 6 kWp (ve výstavbě) na výzkumné "chytré" chatě. 1x MPPT EASun 8048 80A, 2x MPPT EASun 6048 60A, Li-Ion 3x 12s 156Ah (20,6 kWh/44V), Victron Atlas 48/1600, SkyPowerBox LF 4810 1kVA + Siemens Logo! + Dell Optiplex 3040 Micro (Proxmox: HA, Node-RED, InfluxDB, Grafana, MQTT)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 49 Odpovědi
- 2467 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od lzahradil
-
- 1 Odpovědi