H48050 problém SOC
LiFePO4, LiFeYPO4, atd., zkušenosti, rady, tipy ...
-
- Lokalita: Ostrava
H48050 problém SOC
Ahoj,
Hledám zde radu nebo zkušenost, kdy se SOC při vybíjení od 100-50% chová "normálně" a od 50-20% je schopno klesnout během 5-10 minut podle odběru. Přičemž před měsícem se SOC choval normálně a při 2KW odběru klesal cca hodinu.
Zhruba v březnu letošního roku se mi toto stalo poprvé. Firma odmontovala baterku a pak zkrachoval. Poslední informace byla že baterku poslali do Číny.
Nyní se situace opakuje. Baterii umím lokalizovat a vyčíst její parametry, ale netuším proč se to děje.
Jako chápu že můžu mít 1Ks ze sedmi vadný, ale druhý a projevuje se stejně - je minimálně zajímavé :/
Elektrárnu provozuji 2 roky s tím že v zimě SOC neklesá pod 50% (cca 2 měsíce) jinak baterie pracují od 20-100% podle sluníčka.
Nemáte někdo s takovým chováním baterií zkušenost? Co může být příčinou?
Máte někoho kdo by byl případně ochoten baterii odeslat k reklamaci do číny?
Nezkoušel někdo do H48050 vlézt? Dá se opravit?
Našel jsem jen články s nízkonapěťovými Pylontechy, ale tam to SOC asi nebude tak rázné jako u vysokonapěťových sestavách.
Hledám zde radu nebo zkušenost, kdy se SOC při vybíjení od 100-50% chová "normálně" a od 50-20% je schopno klesnout během 5-10 minut podle odběru. Přičemž před měsícem se SOC choval normálně a při 2KW odběru klesal cca hodinu.
Zhruba v březnu letošního roku se mi toto stalo poprvé. Firma odmontovala baterku a pak zkrachoval. Poslední informace byla že baterku poslali do Číny.
Nyní se situace opakuje. Baterii umím lokalizovat a vyčíst její parametry, ale netuším proč se to děje.
Jako chápu že můžu mít 1Ks ze sedmi vadný, ale druhý a projevuje se stejně - je minimálně zajímavé :/
Elektrárnu provozuji 2 roky s tím že v zimě SOC neklesá pod 50% (cca 2 měsíce) jinak baterie pracují od 20-100% podle sluníčka.
Nemáte někdo s takovým chováním baterií zkušenost? Co může být příčinou?
Máte někoho kdo by byl případně ochoten baterii odeslat k reklamaci do číny?
Nezkoušel někdo do H48050 vlézt? Dá se opravit?
Našel jsem jen články s nízkonapěťovými Pylontechy, ale tam to SOC asi nebude tak rázné jako u vysokonapěťových sestavách.
GoodWE10K-ET, BMS SC0500-100 + 7 pylontech H48050, 6,4KW
-
- Lokalita: Brno
- Systémové napětí: >48V
Re: H48050 problém SOC
Autorizovaný servis Pylontech provozuje od letošního roku ifTECH v Olomouci.
-
- Lokalita: Ostrava
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 625 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mojm10