Lithium titanátové články v prodeji
Elektromobily, hybridy, elektrokola, elektroskůtry, řešení pro karavany, obytné přívěsy, maringotky, obytné automobily, mobilní domy.
-
Lithium titanátové články v prodeji
Aktuálně jsou na i4wifi nabízeny nové lithium titanátové články s výrazně lepšími vlstnostmi než LiFeYPo4:
http://www.ev-power.eu/LTO-Cells/?utm_s ... mpaign=LTO
http://www.ev-power.eu/LTO-Cells/?utm_s ... mpaign=LTO
-
Re: Lithium titanátové články v prodeji
A kde jsou nejake ceny?
Vidim tam jen obecny clanek, info ze je testuji, ale tohle je tam snad pul roku....
Vidim tam jen obecny clanek, info ze je testuji, ale tohle je tam snad pul roku....
-
Předpokládám, že ceny jsou na vyžádání.
-
- Lokalita: severně od Brna
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 8kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 12kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
to je rok stará novinka, a už to fakt prodávají?
ostrov skoro 8kWp neustále ve stádiu zrodu: smartshunt(ex WBJR), MPPT150/45, MPPT 250/100(ex midnitesolar 150 clasic lite), 16S a různě P cca 340Ah Winston, MP II 5000,( ex Powerjack 8kW, ex samodomo cca 4kW). 48V DC rozvody a spotřebiče.
-
Zatím jsem tam jen četl něco o "inženýrských vzorcích" a testování, na prodej nemají nic...
-
K prodeji skutečně jsou, ale jenom z Číny od výrobců. A ceny jsou úplně mimo, to se nevyplatí.
-
- Lokalita: Šumperk
-
Hmm, no ono principielně se "dá koupit všechno". Já měl na mysli takový běžný prodej za "normální ceny" nikoli ceny hraničící s šílenstvím, na webu kde ti nikdo nezaručí, jestli sis nekoupil přemalovanou cihlu;)
-
ale jo ja tam docela nakupuju... Po nakupu tam bezi ochranna lhuta po kterou se da cokoliv resit relativne snadno. Problem je ze po uplynuti teto lhuty jakekoliv dovolani se reklamaci je prakticky nemozne.
O tom ze cena je docela prestrelna se nehadam...
O tom ze cena je docela prestrelna se nehadam...
-
Prima vědět, nevím jak je ta lhůta dlouhá, ale pochybuju, že by jsi během ní zjistil cokoli o spolehlivosti akumulátoru, který si primárně kupuješ kvůli životnosti větší nez 10tis. cyklů;) Snad jen "u obarvenou cihlu" by řešila.
-
- Lokalita: pod Brnem
- Systémové napětí: 24V
No když si vezmu příručku pro identifikaci baterie, podle nominálního napětí ti Číňani nabízí LiTiS2 baterie. Jsou to baterie s hliníkovou plusovou elektrodou. No ale na alibabě ...
je cosi jako LiTiS na 2,4V, ale v popisu je je to LiMnO, což ale nesouhlasí s nominálním napětí, protože ty mají nominální napětí 3,5V. LiTiS by měla být hustota okolo 100Wh/kg a u LiMnO 280Wh/kg.
Ten prodejce se vyloženě snaží, ale míchat typy baterií a nenazvat baterii pravým jménem je podivné. Lithiovky s titanem jsou dvoje jedny jsou s tekutým elektrolytem druhé s polymerem, což vypadá že to stím polymerem jsou ony.
Měly byt být sice hoodně kvalitní, ale měkké baterie s relativně malou hustotou energie na kg.
je cosi jako LiTiS na 2,4V, ale v popisu je je to LiMnO, což ale nesouhlasí s nominálním napětí, protože ty mají nominální napětí 3,5V. LiTiS by měla být hustota okolo 100Wh/kg a u LiMnO 280Wh/kg.
Ten prodejce se vyloženě snaží, ale míchat typy baterií a nenazvat baterii pravým jménem je podivné. Lithiovky s titanem jsou dvoje jedny jsou s tekutým elektrolytem druhé s polymerem, což vypadá že to stím polymerem jsou ony.
Měly byt být sice hoodně kvalitní, ale měkké baterie s relativně malou hustotou energie na kg.
3x2000VA-VMP-par, NiCd 24V, 22x210-320Wp, 2x85A-VMPPT
-
Zkusil jsem objednat vzorky odtud: http://www.alibaba.com/product-detail/1 ... 389.by56WB
Cena je příznivá, tak uvidíme.
Cena je příznivá, tak uvidíme.
-
no teda nevim... pripada mi to jako 3-clankova li ion... napeti 11,1 (3x3,7) koncove napeti 12,6 (3x4,2), cutoff 8,4 (3x2,8V)
ja bych mu pred obednanim prvni napsal....
ja bych mu pred obednanim prvni napsal....
-
- Lokalita: severně od Brna
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 8kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 12kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
a proč mají na obrázku 18650 články? asi klíčový komponenty...
ostrov skoro 8kWp neustále ve stádiu zrodu: smartshunt(ex WBJR), MPPT150/45, MPPT 250/100(ex midnitesolar 150 clasic lite), 16S a různě P cca 340Ah Winston, MP II 5000,( ex Powerjack 8kW, ex samodomo cca 4kW). 48V DC rozvody a spotřebiče.
-
Však já tam napsal. Ještě není objednáno. Zatím jsem si požádal o více informací.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 2170 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od honzaL
-
- 23 Odpovědi