stavba dc/dc menice
Měniče stejnosměrného napětí zvyšující i snižující, stabilizátory ...
-
- Lokalita: Šumperk
stavba dc/dc menice
Potreboval bych poradit se stavbou DC/DC menice.
Potrebne parametry:
Vstupni napeti - 42-55V
Vystupni napeti 29V
Vystupni proud 4A trvale / 6A peak
Nestavel nekdo z vas neco takoveho? priznam se ze se dost ztracim ve vypoctech civky dle datasheetu.
Potrebne parametry:
Vstupni napeti - 42-55V
Vystupni napeti 29V
Vystupni proud 4A trvale / 6A peak
Nestavel nekdo z vas neco takoveho? priznam se ze se dost ztracim ve vypoctech civky dle datasheetu.
-
Re: stavba dc/dc menice
Níže je uvedený odkaz na koupě hotového měniče požadovaných parametrů za opravdu málo peněz.
/ Zvládne i těch 6 A. Když tak instalovat chladič s větším povrchem - tedy zvolit větší plochu chladiče.
Pokud nedáváte přednost koupi hotového výrobku a jde Vám o radost z vlastní tvůrčí práce, zkuste
dát do vyhlédávače DC - DC měniče diplomové práce.
Potom najdete i metodiku návrhu a výpočtu.
Zde je odkaz
http://www.ebay.com/itm/200W-15A-DC-DC- ... Sw3ydV4L2I
/ Zvládne i těch 6 A. Když tak instalovat chladič s větším povrchem - tedy zvolit větší plochu chladiče.
Pokud nedáváte přednost koupi hotového výrobku a jde Vám o radost z vlastní tvůrčí práce, zkuste
dát do vyhlédávače DC - DC měniče diplomové práce.
Potom najdete i metodiku návrhu a výpočtu.
Zde je odkaz
http://www.ebay.com/itm/200W-15A-DC-DC- ... Sw3ydV4L2I
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dotace NE, 6,9kWp ,reg.Harmonie Ver.1, 60A,aku 4kWh LTO,BMS Sokol 400E,řízení Leonardo, LF a HF měnič vlastní Ver.1 a Ver.2, LF Modrá trojka 3kVA,modul HIS,ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.1
Příprava instalace panel 18kWp,reg.Harmonie12kW Ver.4,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW,BMS Sokol 400E řízení Leonardo 360V, modul HIS, DC modul AFDD,modul chytré řízení,Aku 360V, ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.4
Dotace NE, 6,9kWp ,reg.Harmonie Ver.1, 60A,aku 4kWh LTO,BMS Sokol 400E,řízení Leonardo, LF a HF měnič vlastní Ver.1 a Ver.2, LF Modrá trojka 3kVA,modul HIS,ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.1
Příprava instalace panel 18kWp,reg.Harmonie12kW Ver.4,měnič AC-DC-AC 1f PECKA 22kW,BMS Sokol 400E řízení Leonardo 360V, modul HIS, DC modul AFDD,modul chytré řízení,Aku 360V, ohřev vody Malibu L.A.3kW,Ver.4
-
- Lokalita: severně od Brna
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 8kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 12kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
a nebo webench od texas instruments, tam ti to navrhne i všechny součástky a vyexportuje schéma pro eagle.http://www.ti.com/lsds/ti/analog/webenc ... nity-lp-en Jediná chyba je někdy subministurní pouzdro IO a horší dostupnost některých IO v čr.
ostrov skoro 8kWp neustále ve stádiu zrodu: smartshunt(ex WBJR), MPPT150/45, MPPT 250/100(ex midnitesolar 150 clasic lite), 16S a různě P cca 340Ah Winston, MP II 5000,( ex Powerjack 8kW, ex samodomo cca 4kW). 48V DC rozvody a spotřebiče.
-
- Lokalita: Šumperk
ty hotove menice maji obvykle nizsi vstupni napeti nez potrebuji, nebo nedavaji takovy vykon.
// jsem slepy omlouvam se... to je to co potrebuji
na strankach TI jsem uz neco hledal a nasel jsem tam nejaky IO, ktery by to uridil. Jen jsem nevedel jake fety k tomu atp... tohle jsem tam ale nevidel. Tak to je masakr. Az budu o neco vice pri smyslech (a po celem pracovnim dni tesne pred pulnoci) tak se na to podivam podrobne... proste WOW!
// jsem slepy omlouvam se... to je to co potrebuji
na strankach TI jsem uz neco hledal a nasel jsem tam nejaky IO, ktery by to uridil. Jen jsem nevedel jake fety k tomu atp... tohle jsem tam ale nevidel. Tak to je masakr. Az budu o neco vice pri smyslech (a po celem pracovnim dni tesne pred pulnoci) tak se na to podivam podrobne... proste WOW!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 203 Odpovědi
- 14305 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Forrest
-
- 24 Odpovědi