Čas příspěvku
Novinky na MyPower.CZ, podpora, návrhy, nápady, náměty, stížnosti ...
-
- Lokalita: Šternberk
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 15000
- Kapacita baterie [kWh]: 40
Čas příspěvku
Zajímalo by mne, odkud se bere zobrazovaný čas příspěvku a zda by se nedalo zajistit, aby byl tento čas generován z jednoho zdroje synchronizovaného se světovým časem, nebo alespoň se středoevropským časem. Tak, jak to teď funguje, se mi to jeví poněkud nepřehledné. Uvedený čas totiž neodpovídá ani času v PC odesilatele, ani středoevropskému času.
15 kWp JJZ + 3x Tristar MPPT60 + Victron 150/100 + 48V LiFePO 850 Ah + UPS 8kW (MPP-Solar 8048 LC) + 4 x nabíječka 1,2 kW (DELTA) Start: 2012
-
Re: Čas příspěvku
Podle mne čas serveru. Možná není zapnuté NTP synchro.
EDIT - muj prispevek ma cas dobry
EDIT - muj prispevek ma cas dobry
-
- Lokalita: Mělník
- Výkon panelů [Wp]: 8550
- Kapacita baterie [kWh]: 32
Zkusim ...
EDIT: I u ma je cas ok
EDIT: I u ma je cas ok
-
- Lokalita: Šternberk
- Výkon panelů [Wp]: 15000
- Kapacita baterie [kWh]: 40
Tak to mám asi něco špatně nastaveného v profilu. Mám nastaveno UTC+1,A Střední Evropa a v profilu i v příspěvcích se mi zobrazuje čas o hodinu pozdější než na presnycas.eu.
Edit:
Tak už jsem to pochopil. Pod nastavením "Platí letní čas" jsem si představoval volbu, zda se v létě má korigovat čas, či nikoliv. Nedošlo mi, že server má tak mírnou inteligenci, že neví, kdy začíná a končí letní čas a je nutno mu to každého půl roku ručně určit nastavením profilu uživatele. Nemyslel jsem si totiž,že doba počátku a konce letního času je vlastností uživatele.
Edit:
Tak už jsem to pochopil. Pod nastavením "Platí letní čas" jsem si představoval volbu, zda se v létě má korigovat čas, či nikoliv. Nedošlo mi, že server má tak mírnou inteligenci, že neví, kdy začíná a končí letní čas a je nutno mu to každého půl roku ručně určit nastavením profilu uživatele. Nemyslel jsem si totiž,že doba počátku a konce letního času je vlastností uživatele.
Naposledy upravil(a) kybos dne pon úno 29, 2016 4:08 pm, celkem upraveno 1 x.
15 kWp JJZ + 3x Tristar MPPT60 + Victron 150/100 + 48V LiFePO 850 Ah + UPS 8kW (MPP-Solar 8048 LC) + 4 x nabíječka 1,2 kW (DELTA) Start: 2012
-
A co checkbox "Platí letní čas"? Já ho mám nezaškrtlý.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 545 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od lzahradil
-
-