Rozdám 5000 Kč
-
Rozdám 5000 Kč
Vážení kolegové,
při úklidu jsem doma našel nějaké přebytečné peníze, pro které nemám využití. Dohromady to dělá cca 5 tisíc Kč. Možná je tady někdo, komu schází tři stovky před výplatou. Nebo někdo, kdo potřebuje potomkovi koupit přesnídávku, aspirín, nebo zimní ponožky.
Pokud pomůže pár stovek, dejte vědět a já vám nějaké pošlu na účet. Jediná podmínka je, že poté zde do vlákna potvrdíte, zda Vám peníze dorazily a napíšete, na co jste je využili. Svobodní tátové mají přednost.
Není to vtip.
Youda
při úklidu jsem doma našel nějaké přebytečné peníze, pro které nemám využití. Dohromady to dělá cca 5 tisíc Kč. Možná je tady někdo, komu schází tři stovky před výplatou. Nebo někdo, kdo potřebuje potomkovi koupit přesnídávku, aspirín, nebo zimní ponožky.
Pokud pomůže pár stovek, dejte vědět a já vám nějaké pošlu na účet. Jediná podmínka je, že poté zde do vlákna potvrdíte, zda Vám peníze dorazily a napíšete, na co jste je využili. Svobodní tátové mají přednost.
Není to vtip.
Youda
Youdova ostrovní laboratoř 20kWp: https://youda.mypower.cz
-
Re: Rozdám 5000 Kč
Youda. Ty si sa snáď už zbláznil, ale myslím to v dobrom.
Nie nehlásim sa, síce veľa peňazí nemám, ale ani mi nutné nechýbajú. Určite sa tu nájdu iný ktorým pomôžu.
Nie nehlásim sa, síce veľa peňazí nemám, ale ani mi nutné nechýbajú. Určite sa tu nájdu iný ktorým pomôžu.
Najprv sa učíme chodiť a hovoriť, neskôr sa učíme sedieť a držať hubu... :stupidme:
Hybridná FVE dom: 6,3kWp, Victron Energy, 12kWh Pylontech+GB-Aku
On-Grid FVE dom: 3,6kWp, FRONIUS AC Coupling+VB
OFF-Grid FVE chata: 1,5kWp, Axpert, PCM, 200Ah/24V 18650
Hybridná FVE dom: 6,3kWp, Victron Energy, 12kWh Pylontech+GB-Aku
On-Grid FVE dom: 3,6kWp, FRONIUS AC Coupling+VB
OFF-Grid FVE chata: 1,5kWp, Axpert, PCM, 200Ah/24V 18650
-
Já je nepotřebuju a ani žádného svobodného otce neznám. Ale palec nahoru
Napadlo mě díky tomuto příspěvku kouknout na ježíškovy vnoučata. No potěš koště. Požadavek do 1000 kč je tam jen jeden. Jinak zbytek tak 5 tis a víc. Ty důchodci nejsou vůbec skromný A to vůbec nekomentuju ty, co chtěji pod stromeček karton cigaret ...
A žážitky taky zajímavý. Samej požadavek setkat se s někým slavným.
Něco normálního splnitelnýho pro normálního člověka jako chtěl bych něco do 500 Kč, nebo třeba někoho, kdo mě odveze se podívat na rodný dům/na hřbitov a tak podobně, to tam vůbec není.
Napadlo mě díky tomuto příspěvku kouknout na ježíškovy vnoučata. No potěš koště. Požadavek do 1000 kč je tam jen jeden. Jinak zbytek tak 5 tis a víc. Ty důchodci nejsou vůbec skromný A to vůbec nekomentuju ty, co chtěji pod stromeček karton cigaret ...
A žážitky taky zajímavý. Samej požadavek setkat se s někým slavným.
Něco normálního splnitelnýho pro normálního člověka jako chtěl bych něco do 500 Kč, nebo třeba někoho, kdo mě odveze se podívat na rodný dům/na hřbitov a tak podobně, to tam vůbec není.
-
Fakt to myslím vážně, se prostě nebojte přihlásit
-
Hele, kdyš se nikdo nehlásí. Tak já to splňuju. Jsem otec a sem svobodnej, matrika mi pořád ještě nezpracovala potvrzení o svadbě v zahraničí
Tak bych ty svoje 3 stovky chtěl věnovat zde https://pesvnouzi.cz/sbirka/sbirka-pro- ... -mladejova
A abys neřek, jestli je tam pošleš, tak já je pošlu taky.
Tak bych ty svoje 3 stovky chtěl věnovat zde https://pesvnouzi.cz/sbirka/sbirka-pro- ... -mladejova
A abys neřek, jestli je tam pošleš, tak já je pošlu taky.
-
- Lokalita: poblíž Hodonína
- Systémové napětí: >48V
- Výkon panelů [Wp]: 7200
- Kapacita baterie [kWh]: 9
Tu nikoho nenajdeš, tady má každý na FVE dost peněz, tak mu nechybí
Naposledy upravil(a) FRSO dne pon pro 03, 2018 9:31 pm, celkem upraveno 1 x.
5,4 kWp JJZ 4deg,1,8kWp JV 24deg, do 13.8.2022 bylo 3,6 kWp, MPII 5k, Victron MPPT 250/85-TR, aku 9,45 kWh Lion 15S, BMS 200A, Smart Shunt 500A.
k 28.9.2024 11500kWh
k 28.9.2024 11500kWh
-
Dracekvo,
takhle to nefunguje, to by si každej mohl ukázat na nějakej dobročinnej projekt. Ale jestli chceš, pošli mi do PM číslo účtu, já ti obratem pošlu 300 Kč. A ty si snima pak dělej co chceš
takhle to nefunguje, to by si každej mohl ukázat na nějakej dobročinnej projekt. Ale jestli chceš, pošli mi do PM číslo účtu, já ti obratem pošlu 300 Kč. A ty si snima pak dělej co chceš
-
- Lokalita: podhůří Orlických hor
- Výkon panelů [Wp]: 7500
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Zajímavej nápad,kdybych též uklidil,určitě by se taky něco našlo ale toto by mě ani ve snu nenapadlo,přeji krásný večer
7,5kWp-
aexpert max 8 kw,power jack 10 kw a cca 45kW LIFE A LION
aexpert max 8 kw,power jack 10 kw a cca 45kW LIFE A LION
-
Youdo ses proste dobrej, moc dobre vim kam miris.
Ps.: Pochopil jsem ze SeZamu.
Ps.: Pochopil jsem ze SeZamu.
-
Bohužel nebo bohudík neznám lidi co mají nouzi 300 do výplaty většina lidí buď peníze má a nebo naopak dluží i miliony takže možná být tebou za těch 5000 koupím něco na zub a závezu to do nějakého deckehi ustavu popřípadě do nemocnici na deckou onkologii radost těch dětí bude nefalšovaná a většina samozivitelek co má dítě s rakovinou má sakra hluboko do kapsy vím ze zkušenosti a je takových celkem hodně.
-
diablo007,
i já jsem (a není to tak dávno) zažíval časy, kdy jsem týden před výplatou jedl chleba s tatarkou, kečupem nebo už jen tvrdej chleba s ničím. Ale samozřejmě jsem se nikomu nechlubil, že mám na účtu mínus 3 koruny. Takže věřím, že tu nefalšovanou radost někomu udělám i zde.
PS: Na dětskej domov dávám každej čtvrtrok 1500. Není to moc, ale v případě "institucionálních sociálních případů" nevidím důvod, proč suplovat systém více než těma 6tis ročně.
i já jsem (a není to tak dávno) zažíval časy, kdy jsem týden před výplatou jedl chleba s tatarkou, kečupem nebo už jen tvrdej chleba s ničím. Ale samozřejmě jsem se nikomu nechlubil, že mám na účtu mínus 3 koruny. Takže věřím, že tu nefalšovanou radost někomu udělám i zde.
PS: Na dětskej domov dávám každej čtvrtrok 1500. Není to moc, ale v případě "institucionálních sociálních případů" nevidím důvod, proč suplovat systém více než těma 6tis ročně.
-
chapu ze davas na detsky domov ale to jsou zdrava decka decko co ma prognozu 30% na preziti te radosti po chemu potrebuje hoodneyouda píše:diablo007,
-
diablo007,
jestli chceš, napiš mi do PM číslo účtu. Pošlu ti litr, můžeš něco nakoupit a vyrazit na tu onkologii. Pokud nám pak napíšeš jestli si někomu udělal radost, bude to moc fajn!
jestli chceš, napiš mi do PM číslo účtu. Pošlu ti litr, můžeš něco nakoupit a vyrazit na tu onkologii. Pokud nám pak napíšeš jestli si někomu udělal radost, bude to moc fajn!
-
pozjistuji co a jak je nejvhodnejsi skrz i ty jejich diety a dam vedet moznosti. prosla si tim prave od moji teta malej v jednom roku dostal raka a i kdyz mu je 8 coz se ani moc dozit nemel ma nasledky asi uz naporad po chemu a ozarovani mel tak meke kosti ze kdyz si na nohu sedl zlomil si ji. ted ma jednu asi o 10cm kratsi jelikoz mu nerostla tak mu ji museli nadstavovat a jeste ho to parkrat asi ceka pokud chce jednou zit normalne. tech prasku na nervy co musela spolykat aby se nezblaznila by nas asi udrzelo v klidu jeste hodne dlouho
-
Tak diablo007 má rezervaci a stále zbývají 4 tis k rozdání.
To mi neříkejte, že jsem jediný kdo jedl chleba s kečupem!
-
No měj švagrová se švagrem ale to jim bylo 5 a bylo to dobrovolně dokonce si pridali
-
A jelikoz mas palec nahoru jako clovek, ja ten litr dorovnam at se decka majiyouda píše:Tak diablo007 má rezervaci a stále zbývají 4 tis k rozdání.
-
Kdyz se nakonec nikdo neprihlasi, muzes je darovat (smlouva neni problem) rodinemu centru Kasparkov - http://www.kasparkov.cz trvale bojumeme s podporou a lidskymi zdroji
-
Ahoj, svobodnej otec nejsem, bohu dík... Děti mám dvě + manželku, vím co je to když chybí do výplaty, děcka malé na sunaru a výplata nikde..... Teď se máme líp nestěžuju si, určitě se najde někdo komu určitě uděláš radost. Jinak klobouk dolů, velké gesto
9000Wp, 48v, 2x Pip-5048 MK paralelně, Li-ion 470Ah, ICC monitoring, GreenBonO vytěžovač
https://pvoutput.org/list.jsp?userid=50768
https://pvoutput.org/list.jsp?userid=50768
-
Uprimne tleskam takovemu pocinu. At se dostane vsem, kteri jsou v nelehke situaci.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 1390 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od ElektroEzs
-
- 6 Odpovědi