Problemy na serveru
Novinky na MyPower.CZ, podpora, návrhy, nápady, náměty, stížnosti ...
-
- R.I.P.
Problemy na serveru
Ahoj komunito, omlouvam se za dnesni delsi prodlevy serveru mypower.cz. Resim to a hledam pricinu. Sdilena VPS, na ktere je hlavni server provozovan je bohuzel dle infa od provozovatele brutalne vytizena zrejme okolnimi hostingy. Nekdo tam asi zlobi. Server load ale uz celkem klesa, sleduju to velmi ostrazite, tak snad se to povede dostat do normalniho provozu. Omlouvam se za komplikace.
-
Re: Problemy na serveru
Díky za info, už jsem se začínal bát, že je chyba na mém přijímači
Youdova ostrovní laboratoř 20kWp: https://youda.mypower.cz
-
- Lokalita: Šternberk
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 15000
- Kapacita baterie [kWh]: 40
Problémy byly i na jiných místech trasy. Kolabovaly i servery pro předpovědi a stav počasí.
15 kWp JJZ + 3x Tristar MPPT60 + Victron 150/100 + 48V LiFePO 850 Ah + UPS 8kW (MPP-Solar 8048 LC) + 4 x nabíječka 1,2 kW (DELTA) Start: 2012
-
A já už myslel, že jest to způsobeno prudkým deštěm mezi chatou a Zlínem!
Pokud mě uvidíte tančit a nehraje hudba, vypněte, prosím, hlavní jistič...
-
- R.I.P.
Chata s tim nesouvisi Bys poznal ze vypadne mereni FVE Napajedla, ale abych hostoval na chate server, na to je tam prilis maly upload i kdyz nouzove by to slo odbavit i z chaty, to je faktJiříK píše:A já už myslel, že jest to způsobeno prudkým deštěm mezi chatou a Zlínem!
Koukal jsem na meteoradaru ze tam chcalo jako blazen... Tak bude kotel uzitkove vody.. super ..
EDIT: No jasne ze tam chacalo jako blazen .. to vidim na mereni
ten kopec dolu kolem pate az seste .. Tma
-
Hostoval-sever-chata...hm, něpanimáju. Jako chápu hostoval-Jura-kafe-chata.mypower.cz píše:Chata s tim nesouvisi Bys poznal ze vypadne mereni FVE Napajedla, ale abych hostoval na chate server, na to je tam prilis maly upload i kdyz nouzove by to slo odbavid i z chaty, to je faktJiříK píše:A já už myslel, že jest to způsobeno prudkým deštěm mezi chatou a Zlínem!
Koukal jsem na meteoradaru ze tam chcalo jako blazen... Tak bude kotel uzitkove vody.. super ..
Chcalo tam asi fest, u nás to bylo slabé, jen vichřice. Taška, co ze střechy slítla, samozřejmě patří úplně nahoru na kraj, su zvědavý, jak tam přes ty panely polezu.
Pokud mě uvidíte tančit a nehraje hudba, vypněte, prosím, hlavní jistič...
-
- R.I.P.
Hostoval jura kafe chata je uplne totez jako hostoval mypower web naserveruJiříK píše:Hostoval-sever-chata...hm, něpanimáju. Jako chápu hostoval-Jura-kafe-chata.
To mas fuk u kafe proberem
Kazdopadne uz to fici jak ma.. Diky uzivateli rongic (admin serveru na kterem bezi VPS mypower.cz - HumlNET) za support a info.
-
- Lokalita: Doubravička
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 8700
- Kapacita baterie [kWh]: 25
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Pokud rongiče letos uvidím na akci u rybníku, tak mu osobne poděkuji a nechám ho pro tentokrát vyhrát turnaj v šipkách.mypower.cz píše:JiříK píše:
Kazdopadne uz to fici jak ma.. Diky uzivateli rongic (admin serveru na kterem bezi VPS mypower.cz - HumlNET) za support a info.
24x Solární panel JINKO SOLAR 225 Pmpp=225W, 2x Regulátor STUDER VT-80, 2x Střídač Studer XTM 4000-48, BSP, RCC, 1x AKU 48V LFP200Ah 1x AKU 48 V LFP280Ah. Řizení a dohled, SDS, vlastní vyčítání arduinem DUE v krabičce (ARMOSY), export dat do RPi s databází a html stránkou.
http://95.85.214.80, viewtopic.php?t=4809
http://95.85.214.80, viewtopic.php?t=4809
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5 Odpovědi
- 577 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od antoni_sk