Goodwe PV master na PC v emulátoru NOX
Home Assistant, Arduino, SDS, Raspberry, Linux, vzdálený dohled, automatizace, měření, opensource, closedsource, hotová řešení, DIY, stavebnice, komponenty, software, postupy, návody, schémata, rady, zkušenosti ...
-
Goodwe PV master na PC v emulátoru NOX
Jen tak ze zvědavosti jsem ve free android emulátoru NOX
https://downloadnox.onl/pc/
rozchodil Goodwe PV master (instalováno z Google Play) na Win10/64. Je to sice lenivé, při instalaci to chce trpělivost a nějaký ten restart NOXu, ale zdá se, že by to mohlo fungovat. Bohužel nemohu ověřit komunikaci s měničem a portálem. Pokud tu možnost někdo máte, docela by mě zajímalo, jestli to bude fungovat.
https://downloadnox.onl/pc/
rozchodil Goodwe PV master (instalováno z Google Play) na Win10/64. Je to sice lenivé, při instalaci to chce trpělivost a nějaký ten restart NOXu, ale zdá se, že by to mohlo fungovat. Bohužel nemohu ověřit komunikaci s měničem a portálem. Pokud tu možnost někdo máte, docela by mě zajímalo, jestli to bude fungovat.
-
Re: Goodwe PV master na PC v emulátoru NOX
Ověřeno, Goodwe PV master určený pro linuchy v pohodě chodí a komunikuje s měničem pod Win10/64 v emulátoru NOX. Zřejmě nebude problém to rozchodit i v jiném emulátoru.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PV master a GOODWE měnič - způsob komunikace
od LiborH » » v Raspberry Pi
PV master a GOODWE měnič - způsob komunikace
- 17 Odpovědi
- 28924 Zobrazení