Jak donutit střídač nabíjet ???
Měniče stejnosměrného proudu na střídavý proud, porovnání účinnosti, ztráty, optimalizace použití měničů, střídače v UPS - záložní zdroje.
-
Re: Jak donutit střídač nabíjet ???
Za deset Vám pošlu rozpis, jak se s touto elektrárnou hospodařilo a uvidíme , kde budou jaké chyby a vady a co třeba nevydrží...Možná jej něco dokoupím a pojedu dál .... do té doby to jsou jen teorie, v praxi se to ukáže...
-
Re: Jak donutit střídač nabíjet ???
no nevím.... 10let je záruka od firmy i na stránkách Pylontechu i Goodwe .... že bych neušetřil ročně 16500Kč ??? Už jen na ohřevu TUV to bude pěkných pár tisíc.... A pokud to za 10let umře... tak mi něco dají ve šmelcu a panely prodám a ještě mi zbyde Já si zde velmi rád čtu a fandím všem kutilům a ale ne každý zvládá vše ... Takže jsem si své malé snění zrealizoval takto a jsem zatím spokojen.... faktury jsou zatím v pořádku a uvidím jak přes léto, co se z toho vytáhne... A jen tak pro pobavení.... Zítra ráno mě budou asi nabíjet .... cena na burze je přímo zhovadilá : 7Eur/MWh ....... kdo to dotuje? Proč malým nedovolí se za 7 nabít a odpoledne se za zítřejší maximum 148 vybít ????
Baterky považuju za ekologické svinstvo, ale při takovém zisku jsou to týdne zaplacené .... Ať žije naše energetika !!!
Baterky považuju za ekologické svinstvo, ale při takovém zisku jsou to týdne zaplacené .... Ať žije naše energetika !!!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 53 Odpovědi
- 2873 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ondraf
-
- 24 Odpovědi