GoodWe monitoring
Hybridní elektrárny připojené do rozvodné sítě pro rodinné domy a bytové zástavby s možností plynulého řízení toku energie, popis, technické detaily, celkový výkon, fotografie.
-
GoodWe monitoring
Dobrý deň prajem,
Chcel by som Vás poprosiť o radu, či niekto vynašiel niečo lepšie ako je GoodWee Sems portal na monitorovanie FVE s meničom GoodWe ET s použitím batérie.
Sems portal mi neukazuje týždňové ani mesačné štatistiky (niekedy ukáže niekedy nie).
Vedeli by ste mi prosím pomôcť ako by sa dali dáta z GoodWe zachytiť na iný monitorovací portál? Najlepšie by bolo ak by existovala k tomuto monitoringu aj aplikácia v appstore.
Veľmi pekne ďakujem za každú radu.
Želám pekný deň !
Chcel by som Vás poprosiť o radu, či niekto vynašiel niečo lepšie ako je GoodWee Sems portal na monitorovanie FVE s meničom GoodWe ET s použitím batérie.
Sems portal mi neukazuje týždňové ani mesačné štatistiky (niekedy ukáže niekedy nie).
Vedeli by ste mi prosím pomôcť ako by sa dali dáta z GoodWe zachytiť na iný monitorovací portál? Najlepšie by bolo ak by existovala k tomuto monitoringu aj aplikácia v appstore.
Veľmi pekne ďakujem za každú radu.
Želám pekný deň !
-
-
- Lokalita: Galanta
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 4440
- Kapacita baterie [kWh]: 14,3
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: GoodWe monitoring
Ten merac vody vyzera super,nasla by sa nejaka dokumentacia?Igy píše:Home Assistant
6x Longi 370 JV+ 6x Longi 370 JZ 4440 Wp, 3x430 Longi JZ 1290 Wp | Victron 150/35 MPPT | Must PV1800 Pro 5,2 kW | 16x LiFePo4 280Ah
-
Re: GoodWe monitoring
Zalezi od vodomeru. Na ten moj bol potrebny indukcny snimac. https://smartgateways.nl/support/
1kWp, 1kW GTI SUN-1000G, batt 240Ah 24V
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 1229 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Harry-VK
-