Komunikace Infinisolar 10kw s pylontech US2000C
Hybridní elektrárny připojené do rozvodné sítě pro rodinné domy a bytové zástavby s možností plynulého řízení toku energie, popis, technické detaily, celkový výkon, fotografie.
-
- Lokalita: Jičín
Komunikace Infinisolar 10kw s pylontech US2000C
Dobrý večer, potřeboval bych radu, jak zkomunikovat hybrid Infinisolar s pylontechama us2000c.
Případně i radu, jestli je možné v jedné skupině baterek spojit US2000B s US2000C(to už je zase na studerech, kde s B to funguje, ale připojí se k nim C a celá komunikace spadne). Pokud někdo ví jak to udělat a bude to funkční, má u mě flašku. Já už si s tím nevím rady.
Další věc je, že jsem chtěl vytáhnout data přes modbus z měniče do plc S7 1200 a taky bohužel bez úspěchu. Možná mám akorát špatnou kartu v inteligentním slotu, ale píšou k ní že má modbus RTU(je to ta co se používá pro připojení k elektroměru) a já z toho prostě do PLC nic nedostanu. Řešil to tady někdo už?
Dik
Případně i radu, jestli je možné v jedné skupině baterek spojit US2000B s US2000C(to už je zase na studerech, kde s B to funguje, ale připojí se k nim C a celá komunikace spadne). Pokud někdo ví jak to udělat a bude to funkční, má u mě flašku. Já už si s tím nevím rady.
Další věc je, že jsem chtěl vytáhnout data přes modbus z měniče do plc S7 1200 a taky bohužel bez úspěchu. Možná mám akorát špatnou kartu v inteligentním slotu, ale píšou k ní že má modbus RTU(je to ta co se používá pro připojení k elektroměru) a já z toho prostě do PLC nic nedostanu. Řešil to tady někdo už?
Dik
-
Re: Komunikace Infinisolar 10kw s pylontech US2000C
Ten problém taky řešim.
Karta má baud rate 19200 a nejde to změnit.
Baterie mají baud rate 9600 nebo 115000.
Elektromer Eastron muze mit baud rate 19200 a komunikuje s menicem.
Takze ty baterie naprimo asi komunikovat nebudou, leda tam vlozit prevodnik a menit frekvenci...
Pokud ti nefunguje karta vubec s nicim, zkus se podivat, jestli se ti neposunul vnitrni konektor ve slotu. Ja jsem se s tim vyvztekal cely den vcetne updatu firmware a nakonec to byla tato blbost.
Karta má baud rate 19200 a nejde to změnit.
Baterie mají baud rate 9600 nebo 115000.
Elektromer Eastron muze mit baud rate 19200 a komunikuje s menicem.
Takze ty baterie naprimo asi komunikovat nebudou, leda tam vlozit prevodnik a menit frekvenci...
Pokud ti nefunguje karta vubec s nicim, zkus se podivat, jestli se ti neposunul vnitrni konektor ve slotu. Ja jsem se s tim vyvztekal cely den vcetne updatu firmware a nakonec to byla tato blbost.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Odpovědi
- 1731 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od SeaOtter
-
- 0 Odpovědi
- 1338 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Petr1K
-
- 2 Odpovědi
- 685 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Diablo1st
-
-
Chyba baterie pylontech US2000C jak ji vyřešit?
od SenkMartin » » v LiFe*
Chyba baterie pylontech US2000C jak ji vyřešit?
- 18 Odpovědi
- 1486 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od gupa
-
-
- 15 Odpovědi
- 5804 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Flash