Bagr na FV
Pračky, myčky, ledničky, mrazáky, mikrovlnné trouby, pece, vařiče, fény, rádia, televize, počítače, vysavače, osvětlení ... Jak je provozovat v (polo)ostrovním režimu?
-
- Lokalita: Čestice
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 16700
- Kapacita baterie [kWh]: 77
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Bagr na FV
Dnes jsem poprvé bagroval na FV.Je to zvláštní pocit.Bagr DH 0115 jsem si přivezl z fabriky nový v roce 1990.Byl na benzín,BrigghsStratton 8 hp.Před třiceti léty jsem ho předělal na elektriku.Z důvodu smradu,hlavně ve vnitřních prostorech.Zkrátím to-bagrováním se neživím,občas ho používám na takovéto"domácí bagrování".Dnes jsem ho vytáhl asi po dvou létech a ani mi zezačátku nedošlo,že bagruji na "veselou fázi".Nebyl to zrovna můj sen,bagrovat na sluníčko, kór když vytáhnu bagr jednou za uherák.Ale když to nejde jinak...
16,6 kWp-MPPT Victron-třífáz Victron 24kW(6xMP5000VA)-77 kWh LiFePo4
-
Re: Bagr na FV
Jj suhlasim,fakt dobry pocit napajat to zo slunicka.Pavel111 píše: ↑pát bře 15, 2024 5:49 pmDnes jsem poprvé bagroval na FV.Je to zvláštní pocit.Bagr DH 0115 jsem si přivezl z fabriky nový v roce 1990.Byl na benzín,BrigghsStratton 8 hp.Před třiceti léty jsem ho předělal na elektriku.Z důvodu smradu,hlavně ve vnitřních prostorech.Zkrátím to-bagrováním se neživím,občas ho používám na takovéto"domácí bagrování".Dnes jsem ho vytáhl asi po dvou létech a ani mi zezačátku nedošlo,že bagruji na "veselou fázi".Nebyl to zrovna můj sen,bagrovat na sluníčko, kór když vytáhnu bagr jednou za uherák.Ale když to nejde jinak...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12 Odpovědi
- 1519 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od kodl69