Porovnání výsledků
Dotazy k datovému archivu, přenosu dat z MicroLogu, datovým výstupům, statistikám, prognózám, odhadům, vizualizacím dat, výpočtům grafům a nastavení vzdáleného logování s využitím datového archivu MyPower.CZ
- Frenky
- Reputace: 136
- Lokalita: Doubravička
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 8700
- Kapacita baterie [kWh]: 25
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Porovnání výsledků
Z radosti nad podzimním sluníčkem mně nedalo, abych se nepokusil porovnat výsledky měření z obou mnou obhospodařovaných systémů.
U micrologu (watts) je zajímavé sledovat křivku odběru ledničky (světle modrá)
Ať nám svítí do
1. Data z tristaru přes program MSTS (Proudy) 2. Data z microlog2 (Proudy) 3. Data z microlog2 (Výkony)
U micrologu (watts) je zajímavé sledovat křivku odběru ledničky (světle modrá)
Ať nám svítí do
1. Data z tristaru přes program MSTS (Proudy) 2. Data z microlog2 (Proudy) 3. Data z microlog2 (Výkony)
24x Solární panel JINKO SOLAR 225 Pmpp=225W, 2x Regulátor STUDER VT-80, 2x Střídač Studer XTM 4000-48, BSP, RCC, 1x AKU 48V LFP200Ah 1x AKU 48 V LFP280Ah. Řizení a dohled, SDS, vlastní vyčítání arduinem DUE v krabičce (ARMOSY), export dat do RPi s databází a html stránkou.
http://95.85.214.80, viewtopic.php?t=4809
http://95.85.214.80, viewtopic.php?t=4809
- jarík
- Reputace: 1
Re: Porovnání výsledků
Pekné obrázky, dokonca aj tie farby celkom ladia.
Konečne už aj mne funguje mikroLog a pomaly sa rozbieham, idem bastliť nejaké tie bočníky na meranie napätia, dúfam že sa niekde neseknem ako vždy
Konečne už aj mne funguje mikroLog a pomaly sa rozbieham, idem bastliť nejaké tie bočníky na meranie napätia, dúfam že sa niekde neseknem ako vždy
-
- Reputace: 258
Bočník se používá pro měření proudu, pro měření napětí se používá napěťový dělič, pokud se použije pouze předřadný odpor, pak část děliče tvoří samotný měřicí přístroj.jarík píše:idem bastliť nejaké tie bočníky na meranie napätia, dúfam že sa niekde neseknem ako vždy
Moudrost nepřichází vždy s věkem, někdy věk přichází sám.
- petrzobran
- Reputace: 10
Téma 2,24kWp Napajedla https://forum.mypower.cz/viewtopic.php? ... dla#p23513 je uzavřeno.
Chci se zeptat proč není v napajedlech vidět nabíjení baterek?
19:55 20:35 graf
Chci se zeptat proč není v napajedlech vidět nabíjení baterek?
19:55 20:35 graf
- mypower.cz
- R.I.P.
- Reputace: 521
Dobíjení z centrály není fyzicky měřeno, ale softwarově je už částečně připraveno. Musím zapojit nový microlog u sebe v rozvaděči, ale dokud není funkční podpora SD, měl bych v měření díry při výpadcích netu, a to nechci, takže zatím měřím postaru a v tomto stavu není fyzicky měřen dobíječ připojený k centrále. Velmi brzy však bude upgrade jak měření u mě, tak vizualizace, kde chystám velké překvapení. Samotného mě tento stav mrzí, protože bych měl přesné statistiky, kolik přiteklo z centrály, a tedy chybělo ze slunce.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Porovnání čínského aku a baterie z citrónu
od mypower.cz » » v Ostatní
Porovnání čínského aku a baterie z citrónu
- 3 Odpovědi
- 735 Zobrazení