Poděkování-Abrams a jeho dítě
Nezařaditelné
-
Poděkování-Abrams a jeho dítě
Chtěl bych tímto způsobem poděkovat zde velmi známému a oblíbenému členu tohoto fóra.
Konečně je konec jakémukoliv manuálnímu přepínání, věčnému kontrolování kolik a kde zbývá kapacity, jaké je napětí tu a tam..
S vypětím mých a Abramsových sil (a prodavače v elektru ) se podařilo dílo dokonat.
O co jde: Jistě pro zasvěcené to bude jen jen přiblblý odstavec ale pro mě spousta squelé práce.
Cellogy hlídají jednotlivé články a v mezních situacích (podpětí, mezičlánkový rozdíl) dojde k automatickému přepnutí na DS bez jakéhokoliv efektu, co se týče bouchlých fetů a podobně. Návrat z5 na měnič je možné čudlem nebo pro mě i dálkově pomocí SDS. Dojde i k vypnutí měniče, takže niž dál neždímá baterky.(Režimy měnič/DS lze také přepínat individuálně)
K návratu dojde cca 8s po zmáčknutí čudlu, napřed ale naplno najede měnič.
Vše lze přepínat i v zátěži pomocí 40A speciálně upraveného stykače.
Po zkušenostech vím, že i kdyby se kontakty přilepily, dojde dřív k vyražení jističe na DS než odpálení měniče (většinou).
Samo že doufám, že tohle si nebudu muset nikdy ověřit.
Takže díky Ti
Michal
Konečně je konec jakémukoliv manuálnímu přepínání, věčnému kontrolování kolik a kde zbývá kapacity, jaké je napětí tu a tam..
S vypětím mých a Abramsových sil (a prodavače v elektru ) se podařilo dílo dokonat.
O co jde: Jistě pro zasvěcené to bude jen jen přiblblý odstavec ale pro mě spousta squelé práce.
Cellogy hlídají jednotlivé články a v mezních situacích (podpětí, mezičlánkový rozdíl) dojde k automatickému přepnutí na DS bez jakéhokoliv efektu, co se týče bouchlých fetů a podobně. Návrat z5 na měnič je možné čudlem nebo pro mě i dálkově pomocí SDS. Dojde i k vypnutí měniče, takže niž dál neždímá baterky.(Režimy měnič/DS lze také přepínat individuálně)
K návratu dojde cca 8s po zmáčknutí čudlu, napřed ale naplno najede měnič.
Vše lze přepínat i v zátěži pomocí 40A speciálně upraveného stykače.
Po zkušenostech vím, že i kdyby se kontakty přilepily, dojde dřív k vyražení jističe na DS než odpálení měniče (většinou).
Samo že doufám, že tohle si nebudu muset nikdy ověřit.
Takže díky Ti
Michal
Okolo 11kWp, soustava několika měničů krmící soustavu několik bojlerů.
-
- Lokalita: Hlučín
Re: Poděkování-Abrams a jeho dítě
"Chlapi sobě,nevyměknem."-hehe. Jo abrams je šikula,to se ví.
16kWp/JZ-50°/20xChaori 230 ,JV-90°/8xLeapton 650 + <JZ-90° /15xJAsolar / Mono 385, regl Midnite Classic 150<89A> , 1x EASUN <80A> a 1x EASUN <100A>,baterka 17s 54.4VDC LFP4/784Ah<uloží 42kWh>,měnič XTH 8000-48V špičkově 21kW
-
- Lokalita: Šumperk
copak to je v ruce? to vypada jako spulka se strunou do 3d tiskarny...
-
- Lokalita: Brno
Zdravím ,
... Hurvayz , tos fakt nemusel
Jsem moc rád že se to povedlo a ať slouží .
... špulka struna do 3D tiskárny ... kdepak , cívka od svařovacího drátu s pár metry signálového kabelu .
Elektronům zdar
... Hurvayz , tos fakt nemusel
Jsem moc rád že se to povedlo a ať slouží .
... špulka struna do 3D tiskárny ... kdepak , cívka od svařovacího drátu s pár metry signálového kabelu .
Elektronům zdar
3,96kWp monokrystalů + 2x regl PCM60X + 24kWh LiFePO4 + 6kW HF sínus měnič , celé na 52V systému .
Chibi v textu vyhrazeny
Chibi v textu vyhrazeny
-
- Lokalita: Šumperk
a ja uz myslel ze si nekdo vytiskl krabicku...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 24 Odpovědi
- 3073 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Komanche
-
- 12 Odpovědi