Jíčinsko, Královehradecký kraj - dělal jste tady někdo FVE?
Porada před realizací, doporučení, rady, nápady týkající se plánovaných ostrovních nebo poloostrovních systémů, projektování, zkušenosti, schémata, vhodné komponenty
-
Jíčinsko, Královehradecký kraj - dělal jste tady někdo FVE?
Dobrý den, pánové,
v Borovnici u Staré Paky na Jíčinsku máme maringotku. Od července tam budeme bydlet, a tak bude potřeba udělat FVE. Já sám si na to netroufám. Měl bych i někoho, kdo by pomohl s návrhem, ale protože bydlí na druhém konci republiky, tak bych potřeboval najít někoho, kdo mi pomůže s instalací. Byl by to někdo ochotný a z tohoto kraje?
Bude potřeba utáhnout nabíjení ntb, mobilu, router, 3 světla. Pokud by se podařilo, aby se alespoň jednou za tři dny mohlo i prát, byl by to ideál (ohřev vody v pračce bych vyřešil). Poslední vítanou věcí by byl malý bojler.
Vedle finanční odměny samozřejmě nabídnu i nějakou tu lahvinku slovácké slivovice, či vínka.
Vím, že budou potřeba přesnější parametry, ale do začátku potřebuji někoho najít. Díky za případné tipy!
Martin
v Borovnici u Staré Paky na Jíčinsku máme maringotku. Od července tam budeme bydlet, a tak bude potřeba udělat FVE. Já sám si na to netroufám. Měl bych i někoho, kdo by pomohl s návrhem, ale protože bydlí na druhém konci republiky, tak bych potřeboval najít někoho, kdo mi pomůže s instalací. Byl by to někdo ochotný a z tohoto kraje?
Bude potřeba utáhnout nabíjení ntb, mobilu, router, 3 světla. Pokud by se podařilo, aby se alespoň jednou za tři dny mohlo i prát, byl by to ideál (ohřev vody v pračce bych vyřešil). Poslední vítanou věcí by byl malý bojler.
Vedle finanční odměny samozřejmě nabídnu i nějakou tu lahvinku slovácké slivovice, či vínka.
Vím, že budou potřeba přesnější parametry, ale do začátku potřebuji někoho najít. Díky za případné tipy!
Martin
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Regulace elektro topení - dělal jste někdo? Tuya Shelly nebo
od Hyp » » v Automatizace, měření, statistiky
Regulace elektro topení - dělal jste někdo? Tuya Shelly nebo
- 40 Odpovědi
- 4431 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Hyp
-
-
- 0 Odpovědi
- 705 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Franta2776
-
- 32 Odpovědi
- 1866 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od jahodovák
-
-
Něco se tady zvrhlo, nebo se mi to jen zdá?
od volente » » v Ostatní
Něco se tady zvrhlo, nebo se mi to jen zdá?
- 30 Odpovědi
- 2017 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od jahodovák
-
-
-
Instalace 16 panelů na RD, Jihomoravský kraj
od rokytna » » v Plánované elektrárny
Instalace 16 panelů na RD, Jihomoravský kraj
- 1 Odpovědi
- 561 Zobrazení