Axpert měnič-rada
Popis a ukázky samostatných ostrovních elektráren nepřipojených do rozvodné sítě s akumulací energie.
-
Axpert měnič-rada
Zdravím pánové i dámy,
ať to tu pročítám a snažím se sebevíc, vždy narážím na nějakou překážku a tak bych se prosím rád zeptal, zda je možné koupit měnič
Kombinovaný měnič DC/AC Axpert VP 24V 2000W PF1, PMW solární regulátor, na to, abych to měl zapojené jen na panely a nabije baterie, bez toho aniž bych dával přebytky do sítě.
Rád bych začal ostrovním systémem na baterie cca do 2kw abych mě jelo osvětlení, čerpadlo 1,1kw, + případná filtrace 100w. Panely mám 2x230w a 3x255w případně dokoupím.
Děkuji Vám za rady.
ať to tu pročítám a snažím se sebevíc, vždy narážím na nějakou překážku a tak bych se prosím rád zeptal, zda je možné koupit měnič
Kombinovaný měnič DC/AC Axpert VP 24V 2000W PF1, PMW solární regulátor, na to, abych to měl zapojené jen na panely a nabije baterie, bez toho aniž bych dával přebytky do sítě.
Rád bych začal ostrovním systémem na baterie cca do 2kw abych mě jelo osvětlení, čerpadlo 1,1kw, + případná filtrace 100w. Panely mám 2x230w a 3x255w případně dokoupím.
Děkuji Vám za rady.
-
Re: Axpert měnič-rada
Na čerpadlo 1,1kw by mohl být 2kw axpert na hraně . Na 3kw axpertovi sem to provozoval a tak problém nebyl
-
Co zkusit "měniče pro solární čerpadla", je toho plný net i tady na eshopu jsem jeden viděl, tuším i MPPsolar to vyrábí. Zřejmě to bude mít dobře ošetřenou situaci provozu zcela bez baterie (tuším že je to "VFD se solárním vstupem" a nějakou chytrostí navíc).
ostrovní FVE
-
Vfd je na eshopu pro 3f motor . Každopádně uživatel mluví o nabíjení baterií a svíce takže vfd je mimo mísu q
-
Rád bych využil solární panely i na něco jiného, než jen na čerpadlo.
-
Spíše mě jde i o to, zda tento měnič jde provozovat i bez toho, abych přebytky dodával do sítě i když nebudu mít zrovna odběr. Jen přece vodárna nepojede 24h
-
To tak provozovat lze jen tím že jsi zvolil PWM regulátor budeš muset vhodné volit panely aby jsi nepřicházel o energii kvůli ořezání napětí. Každopádně to jestli to podrží 1,1kw motor ti asi jen tak nikdo nepotvrdí nevím o nikom kdo to tu má ve stejném použití
-
Jak psal už diablo, Axpert 3000w bude lepší a o přetoky (dodávání do sítě) se bát nemusíš. Panely máš dva různé druhy a u PWM musíš zapojovat pouze paralelně, takže pokud jejich hodnoty jsou podobné, o moc výkonu nepřijdeš. Jaké baterky budeš mít v systému?
-
Mám dotaz ohledně displeje na
http://shop.mypower.cz/kombi-menic-axpe ... w-pf1-3324
Je možné softwarově upravit souběh hodnot tak,aby byly současně zobrazovány údaje o výkonu dodávaném z panelů a odebíraném výkonu na výstupu? Nezkoušel to někdo?
Díky za informace
Je možné softwarově upravit souběh hodnot tak,aby byly současně zobrazovány údaje o výkonu dodávaném z panelů a odebíraném výkonu na výstupu? Nezkoušel to někdo?
Díky za informace
...a viděl jsem Křižíka nazpět se otáčeti ...
-
Nevim zda to jde ale pozor neustale svitici dispej je po roce dvou slepej youda to zna... doporucuju po 30s vypinat resp automaticke vypnuti diaplayepetrs píše:Mám dotaz ohledně displeje na
Díky za informace
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rada k nakupu Axpert VM 24v 3000w PF1 + wifibox
od Kony.cz » » v Střídače, měniče napětí, invertory
Rada k nakupu Axpert VM 24v 3000w PF1 + wifibox
- 17 Odpovědi