Ceny LiFePo4 aku

Baterie, dobíjení, údržba, zapojení, diskuze i nad jinými způsoby uložení energie
Valdano
Reputace: 90
Lokalita: Česká Lípa
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Re: Ceny LiFePo4 aku

Nový příspěvek od Valdano »

Na Aliexpresu ty články s deklarovaným výrobcem Tewaycell nabízí prodejce "EU Factory Discount Store" z Francie. Podle licence k prodeji na Aliexpress se jedná o francouzskou firmu RS Car France s francouzským daňovým ID 43907513063. Níže je v příloze platné ověření zmíněného daňového ID i názvu firmy v evropském systému VIES. Zde je ověření firmy ve Francouzkém systému. Majitelem a zároveň prezidentem firmy je Sofiane ROSA. Jestli je to nějaký podvodník toť otázkou.

Čínský výrobce a zároveň i prodejce Tewaycell má vlastní eshop i webové stránky dokonce i v češtině, ale zatím tady není moc známý. Sklad je v Německu. LiFePo4 články v EU skladu v eshopu Tewaycell.
Tewaycell o sobě píše:
Tewaycell má více než 15 let zkušeností ve výzkumu a vývoji, výrobě a prodeji lithiových baterií. Tewaycell je národní high-tech podnik specializující se na lithiové polymerové baterie, nové produkty lithiových baterií, integrující výzkum a vývoj, výrobu a prodej. Mezi naše hlavní produkty patří lithium-polymerové baterie, lithium-iontové baterie a lithium-železo-fosfátové baterie ETC. Naše baterie jsou široce používány v digitálních produktech, telekomunikačních produktech, elektrickém nářadí, elektrických hračkách, lampách, laptopech, elektronických lékařských zařízeních, solárních akumulátorech, elektrických kolech, HEV... Potřebám všech zákazníků vycházíme vstříc s velkou výrobní kapacitou až 500 000 ks za den. Roční produkce a prodej baterií přesahuje 120 milionů. Kromě toho jsou služby OEM & ODM poskytovány podle různých potřeb zákazníků. Tewaycell má řadu patentů v oblasti baterií a zákazníkům po celém světě poskytla více než 2000 typů baterií.

1001, 2500106 Junxin Rd Guanlan St, ShenZhen Guangdong, China 518110
Přílohy
overeni_francouzskeho_dic_43907513063.png
eman
Reputace: 188
Lokalita: Praha
Systémové napětí: 48V

Nový příspěvek od eman »

Ten EU shop je přeložený translatorem a ceny mají vyšší, než Nkon nebo Docan. Ali je asi zbytečné řešit.
10kWp JJZ, 3x SmartSolar 150/85, 3xVictron MP II 5kVA v paralelním režimu, Smartshunt, Cerbo GX, 16x400Ah LiFePO4 s JK BMS B2A24S20P + JK BMS Invertor
Lubik
Reputace: 25

Nový příspěvek od Lubik »

Kupoval jsem u oficiálního prodejce přímo z Číny.
Má i sklad v EU. Nebyl žádný problém, pouze dlouhá doprava.
Ten levný odkaz bude podvod
Přílohy
Screenshot_20250116_211025_AliExpress.jpg
Panely 4x 280W , 4x330W Isolar 5kVA,48V 230 Ah
soami
Reputace: 64
Lokalita: Posázaví

Nový příspěvek od soami »

Valdano píše: čtv led 16, 2025 6:58 pm
Majitelem a zároveň prezidentem firmy je Sofiane ROSA. Jestli je to nějaký podvodník toť otázkou.
Hm, to sídlo budí důvěru. Stejně tak, že nemají EORI - celní daňové číslo, takže nějaký dovoz těžko dělají. To je max. nějaký 27 letý prezident zprostředkovatel.
Valdano

Neblahou zkušenost u toho prodejce "EU Factory Discount Store" z Francie na Aliexpressu naznačuje jen 94.7% Positive Feedback. Podle mého názoru je to jen překupník, který ty články bere od někoho jiného ve Francii kdo je tam dováží. Otázkou je jestli to nebudou už použité články, které jen deklaruje jako nové, a proto je asi nabízí tak levně a nebo je to vyložený podvod a nepošle nic. Ochrana kupujícího na Aliexperssu pak možná pomůže a nebo taky ne. ;)

Jak už zmínil Lubik Tewaycell má na Aliexpressu vlastní zastoupení, ale články Tewaycell jsou tam dražší.
Lubik
Reputace: 25

Nový příspěvek od Lubik »

Z Číny je cena o dost nižší. Zrovna byl špunt v Suezu a tak jsem čekal 4 měsíce ale články OK
Panely 4x 280W , 4x330W Isolar 5kVA,48V 230 Ah
Valdano

Egypt vyzkoušel rozšíření části Suezského průplavu
Egypt úspěšně otestoval rozšíření části Suezského průplavu, které umožní na dalších deseti kilometrech dvousměrný provoz. Rozšíření má minimalizovat dopad mořských proudů na lodní dopravu, snížit riziko zablokování lodí a zvýšit kapacitu této důležité vodní cesty.
eman

Nový příspěvek od eman »

To mají dobrý, že umí bagrovat, ale taky musí uklidnit ty sandály z Jemenu.
10kWp JJZ, 3x SmartSolar 150/85, 3xVictron MP II 5kVA v paralelním režimu, Smartshunt, Cerbo GX, 16x400Ah LiFePO4 s JK BMS B2A24S20P + JK BMS Invertor
eman

Nový příspěvek od eman »

Lubik píše: čtv led 16, 2025 11:25 pm
Z Číny je cena o dost nižší. Zrovna byl špunt v Suezu a tak jsem čekal 4 měsíce ale články OK
Kde je cena nižší? Vždyť na tom Ali jsou tak o 20% dražší než eshopy z diskuze.
jansol
Reputace: 0
Lokalita: Mirovice
Výkon panelů [Wp]: 13650
Kapacita baterie [kWh]: 28

Nový příspěvek od jansol »

Čínský výrobce a zároveň i prodejce Tewaycell má vlastní eshop i webové stránky dokonce i v češtině, ale zatím tady není moc známý. Sklad je v Německu. LiFePo4 články v EU skladu v eshopu Tewaycell.

Zdravím,tak jsem si objednal celou baterii 51.2V 300Ah 16S Kits-HT280AH za 1600 €.Jak dorazí a udělám nějaké testy dám vědět.Když si představím,že jsem před 3 roky dával za podobnou baterii 100táců a mám dvě!Tak při dnešních cenách bych za stejnou cenu měl 5 baterií s kapacitou 70 kWh.
Měnič Deye 12KW,MPPT1 10S MPPT2 10S a MPPT3 10S longi panely 455W.Baterie EELBattery
2x14KW.
Valdano

eman píše: pát led 17, 2025 7:02 am
To mají dobrý, že umí bagrovat, ale taky musí uklidnit ty sandály z Jemenu.
Samotný Egypt by na to neměl. Jemenští povstalci dělají problémy lodím zejména v úžině Bab-al-Mandab, která propojuje Adenský záliv s Rudým mořem a také kousek za ní. Po vodě je úžina Bab-al-Mandab necelých 2300 km před Suezem. Mimochodem z Prahy je to do Suezu vzdušnou čarou cca 2600 Km. Z jihovýchodní části Egypta je to do Jemenu vzdušnou čarou cca 1100 km. Takže to není nějak extra blízko a už vůbec ne k Suezu. Povstalci využívají toho, že lodě mířící do Suezského průplavu musí tou úžinou proplout a pokračovat dál Rudým mořem.

Jemenská občanská válka je dlouhodobá záležitost. Konfliktu se účastní i Saúdská Arábie. Na straně Saúdů bojují také Spojené arabské emiráty, Súdán, Maroko a Egypt, podporovaní NATO. Povstalce naopak podporuje Írán, Sýrie a Hizballáh. I přes spojení Saudů s dalšími zeměmi a NATO se dlouhodobě nedaří konflikt uklidnit nikomu.

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek