Shelly 1PM - Teplotní senzor
Home Assistant, Arduino, SDS, Raspberry, Linux, vzdálený dohled, automatizace, měření, opensource, closedsource, hotová řešení, DIY, stavebnice, komponenty, software, postupy, návody, schémata, rady, zkušenosti ...
-
- Lokalita: Zlín
Shelly 1PM - Teplotní senzor
Ahoj všichni,
chtěl bych se prosím zeptat zda, by mi někdo nepomohl s tímto problémem. Jelikož mého tchána baví chytrá domácnost a neví si rady, rozhodl jsem se poptat zde Vás. Jedná se o přidání akce teplotního senzoru u AKU. Přidám Vám se obrázky pro lepší orientaci. Nicméně kliknu na akci, vyberu si teplotní senzor (103), zadám název akce, aktivní čas přeskočím a dám další a zadávám že,
Když (Měření teploty) Podmínka (Větší než) Teplota ve stupních Celsia (30) Opakovat Kdy (0)?
A nyní je ten háček, co prosím znamená u Akce -> Vlastní příkaz ( Zadejte URL adresu atd atd) nebo Lokální Akce ( Přidat místní akci) ?
Mohl by mi prosím někdo poradit, jak se přes tohle dostat, aby nám to spínalo při těch 30 stupních? Nemůžeme se přes to dostat.
Díky moc!! Fotky přikládám.
chtěl bych se prosím zeptat zda, by mi někdo nepomohl s tímto problémem. Jelikož mého tchána baví chytrá domácnost a neví si rady, rozhodl jsem se poptat zde Vás. Jedná se o přidání akce teplotního senzoru u AKU. Přidám Vám se obrázky pro lepší orientaci. Nicméně kliknu na akci, vyberu si teplotní senzor (103), zadám název akce, aktivní čas přeskočím a dám další a zadávám že,
Když (Měření teploty) Podmínka (Větší než) Teplota ve stupních Celsia (30) Opakovat Kdy (0)?
A nyní je ten háček, co prosím znamená u Akce -> Vlastní příkaz ( Zadejte URL adresu atd atd) nebo Lokální Akce ( Přidat místní akci) ?
Mohl by mi prosím někdo poradit, jak se přes tohle dostat, aby nám to spínalo při těch 30 stupních? Nemůžeme se přes to dostat.
Díky moc!! Fotky přikládám.
-
- Lokalita: Litoměřice
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 11kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 48kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Shelly 1PM - Teplotní senzor
Akce slouží pro ovládání vesměs externích zařízení. (mimo Shelly prostředí)
Pokud se bude příkazem ovládat zase Shelly zařízení, co to zkusit skrze Scény?
Pokud se bude příkazem ovládat zase Shelly zařízení, co to zkusit skrze Scény?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18 Odpovědi
- 1613 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Soban
-
- 21 Odpovědi